Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri de la Dinamo Kiev la Dinamo? Cum vrea să ajute Mircea Lucescu echipa din Ştefan cel Mare: ”Am avut o discuţie”

Transferuri de la Dinamo Kiev la Dinamo? Cum vrea să ajute Mircea Lucescu echipa din Ştefan cel Mare: ”Am avut o discuţie”
Comentarii

Mircea Rednic a dezvăluit modalitatea prin care Mircea Lucescu s-a oferit să o ajute pe Dinamo.

În ultimii ani, pe fondul problemelor financiare de la Dinamo, au existat zvonuri că Mircea Lucescu ar dori să se implice financiar la echipa din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic neagă o astfel de variantă, dar a dezvăluit cum vrea să o ajute, de fapt, pe Dinamo.

Transferuri de Champions League pentru Dinamo? Cum vrea să ajute Mircea Lucescu echipa

Bun prieten cu Mircea Lucescu, Mircea Rednic susţine că sunt şanse extrem de mici ca antrenorul lui Dinamo Kiev să accepte postul de selecţioner al naţionalei României.

În schimb, Lucescu s-a oferit să o ajute în alt mod pe Dinamo. Rednic susţine că Mircea Lucescu ar vrea să împrumute de la Dinamo Kiev la Dinamo Bucureşti mai mulţi jucători pe care i-a folosit rar.

Mai ales că acum Dinamo Kiev va avea un program mai lejer după ce a ratat calificarea în optimile Champions League, dintr-o grupă din care mai fac parte Bayern Munchen, FC Barcelona şi Benfica:

”(n.r. despre faptul că Dinamo Kiev i-ar căuta înlocuitor lui Lucescu, deoarece ar urma să vină la naţională) Nu cred că o să îl înlocuiască, că face o treabă foarte bună. Ar fi o greşeală, pentru că el de abia a început acolo. S-a discutat cu 'nea Mircea de o colaborare din iarnă. 'Nea Mircea nu cred că o să vină la echipa naţională.

(Despre colaborarea cu Lucescu)) Între echipe, între jucători, el e dispus să ajute şi a zis că poate să ajute: ”(n.r. ce i-a spus Lucescu) Am un lot foarte mare şi mi-ar conveni să împrumut unu-doi jucători să joace.

Eu asta văd colaborarea cu 'nea Mircea şi aşa o să fie. Nu cred că 'nea Mirecea vrea să se implice în momentul de faţă la Dinamo. Sau la echipa naţională.

Eu nu îl văd la echipa naţională. Îi place să fie zi de zi la stadion, deci nu să stea în birouri”, a dezvăluit Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare