Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri la CFR Cluj! Un campion mondial cu Serbia şi atacantul de 1 milion de euro, "cadouri" pentru Marius Şumudică. Primele informaţii

Transferuri la CFR Cluj! Un campion mondial cu Serbia şi atacantul de 1 milion de euro, "cadouri" pentru Marius Şumudică. Primele informaţii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar urma să transfere doi sârbi pe posturi importante, înainte de meciurile din grupele Europa League sau Conference League şi lupta pentru titlul Ligii 1.

Tahiri, Bouhenna, Rodriguez, Cristiano, Graovac, Rusu şi Meleke sunt fotbaliştii veniţi în lotul echipei din Gruia, în această vară. Echipa a convins doar în Liga 1, unde are maximum de puncte, dar a dezamăgit în Europa. Joi, de la 21:30, CFR Cluj dispută returul cu Steaua Roşie Belgrad, din play-off-ul Europa League, după 0-4 în Serbia. 

Transferuri la CFR Cluj. Cine sunt Vukasin Jovanovic şi Lazar Tufegdzic

Conducerea a comunicat, oficial, că Marius Şumudică nu are de ce să-şi facă griji pentru postul său. Mai mult, oficialii plănuiesc noi transferuri, după ce anumiţi fotbalişti nu au convins, încă. 

Apărarea a fost punctul nevralgic al campioanei României, deşi acolo au venit trei fundaşi centrali. Marius Şumudică urmează să mai primească un apărător. 

Conform As.ro, campionul mondial U20 cu Serbia, Vukasin Jovanovic (25 de ani), va fi transferat. Fundaşul măsoară 1.88 m înălţime, e liber de contract şi nu a mai fost legitimat la un club de pe 1 iulie 2021. Ultima oară, el a jucat la Bordeaux, iar de-a lungul carierei a mai bifat câteva cluburi importante, precum: Steaua Roşie Brlgrad, Zenit şi Eibar. 

Cele mai multe meciuri le are în tricoul lui Bordeaux, unde a jucat în 56 de partide. 

Al doilea sârb care urmează să ajungă la CFR Cluj e Lazar Tufegdzic, în vârstă de 24 de ani, pentru care Nelu Varga va plăti 1 milion de euro, mai susţine sursa citată. Atacantul are 24 de ani, mai are contract cu FK Spartak Subotica până în 2022, iar în acest sezon are patru goluri în şase meciuri. 

Veşti bune în această săptămână. Cine revine la CFR Cluj

Marius Şumudică se va baza, din această săptămână, pe doi jucători pe care i-a pierdut pentru cele mai importante meciuri din Europa. Rachid Bouhenna şi Alexandru Chipciu au ajuns încă de luni la antrenamente, după ce au fost indisponibili. 

Andrei Burcă, fundaş titular la CFR Cluj, urmează să apară în echipa de start după meciurile naţionalei, în septembrie. 

Afla mai multe despre: cfr clujtransferuri cfr clujmarius sumudicavukasin jovanoviclazar tufegdzic 

viewscnt
Articole similare