Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri la Dinamo după derby-ul pierdut cu FCSB! Cele două posturi pe care se întăresc dinamoviştii: "Suntem pe drumul cel bun"

Transferuri la Dinamo după derby-ul pierdut cu FCSB! Cele două posturi pe care se întăresc dinamoviştii: "Suntem pe drumul cel bun"
Comentarii

Directorul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, a anunţat noi transferuri în "Ştefan cel Mare", după derby-ul cu FCSB.

VIDEO | Dinamo - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Oficialul dinamovist a recunoscut că Dinamo a avut în faţă un adversar greu, dar le-a atras atenţia fotbaliştilor asupra următoarei partidei din Liga 1, cu U Craiova: 

"Din tribună, de unde am stat eu, un meci destul de urât. O încărcătură foarte mare fizică, un joc încâlcit în anumite momente. FCSB e o echipă foarte puternică şi trebuie să fii foarte pregătit ca să îi ţii piept. Este al treilea meci în care luăm gol în primele zece minute. Şi mai ales cu FCSB îţi este foarte greu să revii. Nu prea avem timp să ne plângem, pentru că sâmbătă mergem la Craiova şi acolo o să fie un meci poate şi mai greu decât cel din seara asta.

Ce prime să mai dea DDB atât timp cât ei încearcă să ţină clubul ăsta pe linia de plutire, tot investesc şi fac rost de bani, tot aduc bani la club? Nu a existat nicio primă. Având în vedere ce zi a fost astăzi, gândindu-ne la Cătălin Hîldan, e clar că nu mai era nevoie de nicio motivaţie în plus. 

Nu putem să cerem răbdare, pentru că nu avem de unde. Nu avem răbdare, nici timp, pentru că se joacă foarte des. Linişte financiară, uşor, uşor lucrurile sunt pe drumul cel bun datorită echipei DDB, a suporterilor şi a sponsorilor. Numai că... Probabil de la meci la meci o să vedem. Trebuie să arătăm mai bine la Craiova şi să aducem puncte. Şi apoi să încercăm să ne luăm revanşa în cupă", a declarat Marius Nicolae la finalul partidei cu FCSB. 

Vin fotbalişti la Dinamo! Ce transferuri se mai fac

"Câinii" se întăresc la nivelul porţii şi în ofensivă: "Mai avem nevoie de jucători. Să sperăm că o să reuşim săptămâna asta să mai aducem unu, doi jucători şi să încercăm să arătăm mai bine la meciurile următoare. Iarna e întotdeauna mult mai greu să aduci jucători. Dacă aduci jucători care sunt liberi din vară, iarăşi e o problemă, nu mai ai timp să îi pregăteşti. Şi atunci, cine e liber acum, e clar că are o problemă. Sau trebuie să te gândeşti să aduci jucători împrumut de la alte cluburi mai importante. Dar aici e altă problemă. Încercăm, suntem pe drumul cel bun. V-am spus, sper ca în două - trei zile să avem doi jucători noi. (n.r. - Pe ce post?) Unul pe postul de portar şi să vedem în compartimentul ofensiv încă un jucător", a mai spus Marius Nicolae. 

În această iarnă, la Dinamo au ajuns: Andrei Blejdea, Steliano Filip şi  Gevaro Nepomuceno. 

 

Afla mai multe despre: dinamofcsbtransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare