Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri pe bandă rulantă la Hermannstadt! A treia achiziţie pentru formaţia lui Vasile Miriuţă

Transferuri pe bandă rulantă la Hermannstadt! A treia achiziţie pentru formaţia lui Vasile Miriuţă

Hermannstadt​

Comentarii

Clubul FC Hermannstadt anunţă că şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Daniel Offenbacher, un fotbalist austriac în vârstă de 26 de ani, şi ale atacantului croat Ivan Lendrici, în vârstă de 27 de ani.

Offenbacher evoluează pe postul de mijlocaş central şi vine la Sibiu de la Suduva Marijampole (Lituania). Mijlocaşul are în palmares două titluri de campion naţional, al Austriei, cu RB Salzburg (2011/2012) şi al Lituaniei, în 2018, cu Suduva.

Offenbacher are aproape 200 de meciuri disputate în Bundesliga, primul eşalon austriac. El a evoluat până acum pentru Red Bull Salzburg, Blau Weiss Linz, Wiener Neustadt, Sturm Graz, Wolfsberger AC şi Suduva.

De asemenea, austriacul a trecut pe la toate naţionalele de juniori şi cea de tineret ale ţării sale, pentru care a evoluat în peste 30 de meciuri.

Ivan Lendrici a evoluat până acum pentru echipele Hajduk Split, Zulte-Waregem, NK Lokomotiv Zagreb, SV Kapfenberg, Sudtirol, NK Celje, Milsami Orhei, AOK Kerkyra, Lens şi NK Olimpija Ljubljana.

Lendrici are 7 selecţii în naţionala Under 21 a ţării sale, pentru care a marcat două goluri. El a semnat pe un an şi jumătate cu FC Hermannstadt.

Formaţia sibiană l-a mai transferat pe fundaşul Sergiu Popovici, fost la Dinamo.

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriutatransferuriliga 1 

viewscnt
Articole similare