Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri pentru UEFA Champions League. CFR a adus deja doi jucători şi negociază pentru Denis Alibec

Transferuri pentru UEFA Champions League. CFR a adus deja doi jucători şi negociază pentru Denis Alibec

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, deja a început campania de transferuri pentru a forţa accederea în grupele UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul jucătorilor.

În direct la Telekom Sport, Edward Iordănescu a confirmat faptul că Mario Rondon, atacantul de la Gaz Metan, este foarte aproape de a se înţelege cu formaţia din Gruia: "De Rondon e adevărat, ştiu direct de la factorii de decizie de acolo".

Pe lângă Rondon, CFR s-a înţeles şi cu Luis Aurelio, notează GSP. Jucătorii mai trebuie doar să îşi treacă semnătură pe contractul cu CFR Cluj. Ambii vin liberi de contract, după ce contractul lor cu formaţia din Mediaş va expira la finalul play-out-ului. 

Tot Gazeta informează că Dan Petrescu îl vrea la CFR Cluj pe Denis Alibec, dar momentan suma de transfer este un impediment pentru campioana României, care nu este dispusă să arunce cu bani în schimbul fostului jucător de la FCSB. Totuşi, Marian Copilu s-ar fi întâlnit deja cu atacantul de la Astra. 

Rondon, 33 de ani, a marcat opt goluri pentru Mediaş în acest sezon. El s-a întors în vară la Gaz Metan, după o aventură în China. Portughezul Aurelio, cotat la 450.000 de euro, a strâns 34 de apariţii în tricoul celor de la Mediaş, reuşind să marcheze şi un gol. 

Afla mai multe despre: cfr clujtransferuri 

viewscnt
Articole similare