Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri Real Madrid pentru ediţia 2020/2021. Cine pleacă şi cine vine la campioana Spaniei. Trei reveniri confirmate!

Transferuri Real Madrid pentru ediţia 2020/2021. Cine pleacă şi cine vine la campioana Spaniei. Trei reveniri confirmate!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a terminat stagiunea precedentă cu o eliminare din Liga Campionilor, dar şi cu titlul de campioana a Spaniei în buzunar.

Noul sezon din Spania nu va aduce schimbări majore de lot pentru Real Madrid, formatia antrenată de Zinedine Zidane. În ciuda numeroaselor zvonuri de pe piaţa transferurilor, care leagă diferite nume de fotbalişti importanţi de gruparea merengue, aproape sigur, Real Madrid nu va investi în această campanie din vară.

Jurnalistul Alexandro Alonso scrie că dacă nu ar fi izbucnit pandemia de coronavirus, Real Madrid ar fi transferat în aceasta vară cel puţin unul dintre cei doi fotbalişti vizaţi: fie campionul mondial Paul Pogba (Manchester United), fie tânăra speranţă, Eduardo Camavinga (Rennes).

Al doilea, are încă şanse să ajungă la Real Madrid, dar nu pentru suma solicitată de francezi (50 de milioane de euro).

Transferuri Real Madrid pentru ediţia 2020/2021. Cine pleacă şi cine vine de la campioana Spaniei

La capitolul veniri sigure, Zinedine Zidane se va baza din sezonul viitor pe doi fotbalişti.

Este vorba despre Martin Odegaard, revenit după împrumutul la Real Socieda, dar şi pe portarul Andriy Lunin, cel care îl înlocuieşte în lot pe Alphonse Areola.

Dani Ceballos revine şi el după împrumutul la Arsenal, dar în cazul său, Zinedine Zidane nu a luat încă o decizie. Există şanse ca Ceballos să fie şi el păstrat în lot pentru sezonul viitor, dar o decizie ar urma să fie luată în funcţie de ofertele venite pe adresa sa şi de hotărârea antrenorului Zinedine Zidane.

Tot împrumutaţi sunt Odriozola şi Alberto Soro. Primul va reveni la Real Madrid, în timp ce puştiul Zaragozei are două variante: rămâne la Zaragoza dacă echipa promovează în La Liga, sau va fi cedat unei formaţii din prima ligă.

În ceea ce priveşte plecările, lucrurile par nesigure în acest moment. Recent, Cotidianul AS nota că gruparea blanco se va despărţi de nu mai puţin de 9 jucători din actualul lot. Dacă o parte dintre aceşti jucători se aşteptau să plece, câteva nume apar în mod surprinzător pe lista! Real Madrid a anunţat deja luni transferul lui Kubo la Villarreal (împrumut pentru un sezon). Areola s-a întors la Paris Saint Germain, iar Achraf Hakimi a plecat la Inter Milano. Un alt tânăr, Dani Gomez a semnat cu Levante, în timp ce De Frutos şi Luca Zidane vor fi puşi pe liber. Dar, surprizele încep abia acum.

Real Madrid este gata să renunţe la următorii nouă jucători, anunţă sursa citată: Gareth Bale, James Rodriguez, Luka Jovic, Isco, Mariano Díaz, Brahim Díaz, Lucas Vazquez, Nacho şi Marcelo!

Dacă James Rodriguez, Luka Jovic, Gareth Bale sau Mariano Diaz ştiau că nu mai sunt doriţi la Madrid, prezenţele pe lista de transferuri ale lui Lucas, Nacho şi mai ales, Marcelo şi Isco, reprezintă adevărate surprize.

Sunt totuşi şanse foarte mici ca Isco şi Marcelo să plece, ţinând cont că madrilenii nu vor să investească în înlocuitori de niveluel lor. Gareth Bale nu are oferte pe placul clubului, în timp ce Brahim Diaz şi Reinier vor fi împrumutaţi pentru a câştiga minute.

Jesus Vallejo a fost cedat la Granada, în timp ce Lucas şi Nacho vor rămâne pe Bernabeu în condiţiile în care nu vor veni super oferte pentru ei, care să-i determine să plece. Împrumutat la Sevilla, Reguilon ar putea fi vândut cu clauză de răscumpărare la fel ca şi Achraf.

Cum va arăta lotul lui Zidane pentru sezonul viitor:

  • Portari: Courtois, Lunin, Altube
  • Fundaşi: Carvajal, Odriozola, Militao, Ramos, Varane, Nacho, Mendy, Marcelo
  • Mijlocaşi: Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Asensio, Odegaard, Isco, Lucas Vazquez, Hazard
  • Atacanţi: Benzema, Jovic, Rodrygo, Vinicius

Afla mai multe despre: real madridzidaneodegaardtransferuri 

viewscnt
Articole similare