Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferurile lui Gigi Becali au dus la o plecare de la FCSB: "A fost decizia mea". Doar 14 minute a rezistat

Transferurile lui Gigi Becali au dus la o plecare de la FCSB: "A fost decizia mea". Doar 14 minute a rezistat

FCSB

Comentarii

La începutul acestui sezon, FCSB a fost nevoită să întărească serios zona centrală a apărării. Bucureştenii au hotărât să se bazeze şi pe jucătorii reveniţi după împrumut, dar transferurile făcute de Gigi Becali au dus şi la o plecare din rândul fundaşilor centrali.

Mihai Stoica s-a opus plecării, dar fotbalistul care a părăsit FCSB a recunoscut: "A fost decizia mea"

Postul de fundaş central s-a aglomerat la FCSB în ultimele săptămâni. Acolo, Nicolae Dică îi are la dispoziţie pe Tamm, Dawa, Bouhenna, iar de la începutul anului următor revine şi Iulian Cristea, care se recuperează după o accidentare gravă suferită la meciul naţionalei în Muntenegru. 

Transferurile făcute de Gigi Becali l-au făcut pe Mihai Lixandru, cel care părea că are şanse de a juca în acest sezon, să părăsească, din nou, FCSB. 

Deşi Mihai Stoica recunoştea, la începutul sezonului, că nu doreşte ca Mihai Lixandru să fie cedat pentru încă un sezon, se pare că fotbalistul a fost cel care a hotărât că are nevoie de mai multe minute care nu i-ar fi fost garantate la FCSB, mai ales că Gigi Becali mai pregăteşte transferul unui fundaş central. 

Fundaşul central a fost împrumutat tot la CS Mioveni, după doar 14 minute jucate la FCSB în meciurile oficiale din acest sezon. 

"Cu siguranţă, a fost decizia mea (n.r. - să plece sub formă de împrumut la CS Mioveni)! Sunt 100% motivat şi mulţumit că sunt la Mioveni şi vreau să ajung la îndeplinirea obiectivului", a declarat Mihai Lixandru, sâmbătă. 

Fundaşul central a fost titular la CS Mioveni în remiza cu Petrolul Ploieşti şi a ajuns la trei meciuri jucate pentru echipa antrenată acum de Flavius Stoican. 

"Ne bucurăm că a venit un rezult pozitiv (n.r. - cu Petrolul) după câteva înfrângeri.  Ne bucurăm de jocul prestat în această seară, pentru că am ridicat puţin nivelul şi uşor, uşor, cu încrederea lui mister (n.r. - Flavius Stoican) şi cu astfel de jocurisunt sigur că o să începem să facem uşor puncte. 

Cu siguranţă e un punct de plecare, un rezult pozitiv care ne dă încredere prin prisma jocului şi sunt sigur că o să arătăm de la meci la meci mai bine", a mai spus fotbalistul care încă aparţine de FCSB. 

Mihai Lixandru are 21 de ani, iar în sezonul trecut a fost împrumutat de FCSB la Gaz Metan, în prima parte a stagiunii, şi la CS Mioveni în cea de-a doua.

  • 250 de mii de euro valorează Lixandru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Lixandru în cele 30 de meciuri jucate în sezonul trecut
  • 2025 e anul în care contractul lui Mihai Lixandru cu FCSB expiră. 

Afla mai multe despre: mihai lixandruplecare fcsbtransferuri fcsbmihai lixandru cs mioveni 

viewscnt
Articole similare