Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformare radicală a celui mai bine vândut jucător din istoria lui CFR Cluj. Ardelenii au obţinut 6,5 milioane de euro

Transformare radicală a celui mai bine vândut jucător din istoria lui CFR Cluj. Ardelenii au obţinut 6,5 milioane de eurogalerie foto

Fotbal

Comentarii

Îl mai ţineţi minte pe fundaşul stânga uruguayan Alvaro Pereira (37 de ani), cel care a activat pentru CFR Cluj în sezonul 2008/2009?

S-a retras din activitate în ianuarie 2022, după o ultimă experienţă în Estudiantes de Merida, din Venezuela, şi s-a apucat de antrenorat.

Cum arată acum Alvaro Pereira?

După o scurtă perioadă departe de fotbal, Alvaro Pereira a acceptat propunerea formaţiei Defensores de Cambaceres, din liga a patra a Argentinei.

Din păcate, după doar opt luni de mandat, Alvaro Pereira şi conducătorii echipei au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. 

Nu a reuşit să obţină promovarea cu Cambaceres, iar în Cupa Argentinei nu a avut un parcurs de lăudat. În plus, au intervenit şi problemele persoanele în viaţa sa.

A fost o experienţă divină. Am putut să transmit toată experienţa mea acumulată în fotbal. A trebuit să plec din cauza unor probleme de sănătate pe care le are tatăl meu. A fost o problemă urgentă pentru mine”, a anunţat Alvaro Pereira, în presa din Argentina.

Alvaro Pereira, cel mai scump jucător vândut de CFR Cluj

Alvaro Pereira pare total schimbat, faţă de cum îl cunoşteau iubitorii fotbalului din România. Fostul internaţional uruguayan a ajuns la 37 de ani, iar faptul că s-a retras din activitate pare că-i prieşte: a luat în greutate semnificativ, semn că a renunţat la rutina pe care o executa  până de curând.

Alvaro Pereira este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au evoluat vreodată în Superligă. 

CFR Cluj l-a cumpărat în 2008, de la Argentinos Juniors, pentru 2,5 milioane de euro, iar un sezon mai târziu avea să-l vândă la FC Porto, pentru 6,5 milioane de euro.

Trei ani mai târziu,  FC Porto îl vindea pe Alvaro Pereira la Inter Milano, pentru 10 milioane de euro. 

După experienţa la Inter, Pereira a bifat nenumărate echipe: Sao Paulo, Estudiantes, Getafe, Cerro Porteno, Nacional, River Plate, SKF Sered şi Estudiantes de Merida.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alvaro pereirauruguay,  

viewscnt
Articole similare