Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea fizică a lui Steliano Filip. Alexa: ”A avut crampe, a cerut schimbare!” Care este situaţia lui Gabi Enache

Transformarea fizică a lui Steliano Filip. Alexa: ”A avut crampe, a cerut schimbare!” Care este situaţia lui Gabi Enache

Cupa României

Comentarii

Dan Alexa a vorbit despre situaţia unora dintre jucătorii pe care i-a adus în această iarnă. Printre ei, Steliano Filip, Mapuku şi Gabi Enache. Antrenorul Dunării Călăraşi susţine că cei doi au probleme cu pregătirea fizică.

Steliano Filip a jucat primul său meci la Dunărea Călăraşi, în eşecul cu 1-2 în faţa Astrei, în sferturile Cupei României. Fundaşul venit de la Hajduk Split are însă probleme cu pregătirea fizică. Dan Alexa spune că acesta a reuşit să slăbească în această perioadă, dar mai are de lucrat fizic.

”Steliano a slăbit 3 kilograme, a avut crampe musculare, a cerut el schimbarea. Apoi, Mapuku a cerut şi el schimbare. Sunt jucători care nu au jucat de foarte mult timp, jucători care caută să îşi ia ritmul de joc, sunt jucători foarte buni şi sper să îi avem în play-out într-o formă bună”, a declarat Dan Alexa pentruTelekom Sport.

În schimb, Gabi Enache - venit de la Partizan Belgrad - este apt de joc şi ar putea intra cu Gaz Metan, în etapa din week-end: ”Gabi Enache a jucat acum trei zile în campionatul Serbiei 30 de minute. Gabi Enache poate să joace începând de la Mediaş”.

Afla mai multe despre: steliano filipgabi enache 

viewscnt
Articole similare