Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea incredibilă a lui Mike Tyson la 54 de ani înaintea marii partide cu Roy Jones Jr.

Transformarea incredibilă a lui Mike Tyson la 54 de ani înaintea marii partide cu Roy Jones Jr.galerie foto

Sporturi

Comentarii

Câteva poze postate de Tyson pe Instagram arată transformarea incredibilă a acestuia pentru meciul cu Ray Jones Jr.

În vârstă de 54 de ani, Mike Tyson a postat câteva poze pe contul său de Instagram în care fanii pot vedea transformarea pe care a reuşit-o la mai bine de 15 ani de la ultimul meci în ring. Acesta se laudă cu un fizic de invidiat.

Seria de postări de pe Instagram a avut succes în rândul fanilor, mulţi dintre ei au comentat la pozele cu care Mike Tyson se laudă. "Cel mai periculos om de pe planetă", "Cel mai mare meci al deceniului", "Legenda în ring" sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea acestuia.

Nu este pentru prima oară când Mike Tyson îşi bucură fanii cu astfel de postări. Într-un video postat cu ceva timp în urmă, Tyson a impresionat lumea boxului cu o demonstraţie de agilitate.

Despre transformarea cu adevărat miraculoasă a acestuia, Tyson a declarat pentru TMZ Sports: "Într-un timp aveam cu 40 de kg peste greutatea mea normală, eram dependent de cocaină şi de băutură. Atunci m-am rugat la Allah şi mi-am spus că dacă scap de aceste vicii, îmi voi schimba viaţa. Într-un final m-am căsătorit, viaţa mea s-a schimbat şi am început din nou să mă antrenez. Cumnatul meu m-a întreabat atunci dacă vreau să mă lupt cu Bob Sapp. Mi-a spus că cineva îmi oferă mulţi bani pentru o luptă cu Bob Slapp. Atunci i-am spus foarte clar că nu vreau să mai lupt vreodată în ring. După care am stat şi m-am gândit mai mult la o posibilă revenire şi ceva a făcut "click" în mintea mea. Eram gata să mă lupt cu Bob Slapp, dar, din diverse motive s-a ajuns la un alt meci, acesta cu Roy Jones Jr. Nici nu mai ştiu exact cum s-a întâmplat, dar sunt recunoscător că nu mai trăiesc viaţa pe care am dus-o înainte. Allah m-a binecuvântat să pot face lucrul acesta."

Doar 11 zile au mai rămas până la cel mai aşteptat meci de box al secolului, Mike Tyson VS Roy Jones Jr. Meciul este programat să aibă loc pe STAPLES Center din Los Angeles, California.

Posted by Andrei Badea

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mike tysonray jones 

viewscnt
Articole similare