Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea lui Adriano! "Împăratul" şi-a schimbat stilul de viaţă. Cum arată acum, după ce a avut peste 100 de kilograme | FOTO & VIDEO

Transformarea lui Adriano! "Împăratul" şi-a schimbat stilul de viaţă. Cum arată acum, după ce a avut peste 100 de kilograme | FOTO & VIDEOgalerie foto
Comentarii

Adriano (39 de ani) şi-a schimbat stilul de viaţă şi a reuşit să slăbească, după ce la un moment dat a ajuns să cântărească peste 100 de kilograme. Brazilianul s-a retras în 2016, deşi a pornit în fotbal cu eticheta de mare star de viitor, având în vedere calităţile sale incontestabile.

Transformarea lui Adriano! "Împăratul" şi-a schimbat stilul de viaţă. Cum arată acum, după ce a avut peste 100 de kilograme | FOTO & VIDEO

La momentul debutului în fotbal, Adriano a fost etichetat drept un mare talent şi un fotbalist care să asigure viitorul naţionalei Braziliei. Doar că nu a fost întocmai aşa. Cu un stâng năpraznic, Adriano a avut parte de multe accidentări, dar şi o viaţă extrasportivă agitată, iar acest lucru i-a dăunat.

O altă "piedică" în cariera lui Adriano a fost depresia în care a intrat după decesul tatălui său. "Povestea mea nu are nicio logică, nici măcar pentru mine", dezvăluie Adriano, într-un material publicat de Players Tribune şi citat de Marca. "Am cântărit peste 100 de kilograme", a continuat fostul atacant brazilian, care pare să fi depăşit problemele trecutului.

Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United sunt echipele din CV-ul de profesionist al lui Adrian.

Din aprilie 2014 până în ianuarie 2016, Adriano a avut o pauză în carieră. Totuşi, la ultimul club, brazilianul a resitat doar şase luni, până în mai 2016, la Miami United.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU ADRIANO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrianfotovideotransformareimparatulschimbaresale 

viewscnt
Articole similare