Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea lui Alex Ioniţă. Cum arată la un an de la suspendare pentru dopaj | FOTO

Transformarea lui Alex Ioniţă. Cum arată la un an de la suspendare pentru dopaj | FOTOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Alex Ioniţă (26 de ani) e pe punctul de a reveni pe teren după o pauză de un an, în care a fost suspendat pentru dopaj, dar parcă nici nu a lipsit de dreptunghiul verde. Fotbalistul e într-o formă de zile mari şi, probabil, când îşi va găsi o nouă echipă, va putea să intre aproape imediat să-şi arate din nou calităţile.

Transformarea lui Alex Ioniţă. Cum arată la un an de la suspendare pentru dopaj | FOTO

Alex Ioniţă tocmai şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi e aproape de o revenire la Rapid, clubul mult iubit. Cu puţin timp înainte de expirarea suspendării, Ioniţă arată un nivel fizic foarte bun. Nu are deloc kilograme în plus, semn că a avut foarte mare grijă de stilul de viaţă în tot acest timp.

Colegul Ovidiu Ionescu a intrat în posesia unei fotografii cu Alex Ioniţă, varianta septembrie 2021, care arată că e gata mai mult ca oricând să revină pe terenul de fotbal. În februarie 2020, Ioniţă a fost suspendat pentru dopaj şi a trecut prin cea mai delicată perioadă din cariera sa. În septembrie 2020, fotbalistul a fost suspendat un an, alături de Seto şi Fatai.

Ioniţă, Seto şi Fatai au fost surprinşi la o clinică privată în timp ce primeau un tratament în cantităţi peste limitele admise de WADA.

 

Afla mai multe despre: alex ionitaliga 1revenirefotofizictransformare 

viewscnt
Articole similare