Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea lui Gigi Becali. FOTO | Cum arată patronul FCSB după ce s-a izolat în ultimele luni

Transformarea lui Gigi Becali. FOTO | Cum arată patronul FCSB după ce s-a izolat în ultimele lunigalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali s-a transformat total şi ultima perioadă şi. Din cel care obişnuia să apară des în public, acum patronul FCSB a ajuns un afacerist discret, care stă departe de ochii presei. Gigi Becali a fost surprins la o farmacie din Bucureşti şi pare că nu a renunţat la unele obiceiuri.

De câteva luni, Gigi Becali a decis să se retragă din viaţa publică. Nu se ştie cu precizie despre motivele care au dus la această transformare, dar patronul FCSB s-a ţinut de cuvânt şi a avut în ultima perioadă apariţii extrem de rare.

Transformarea lui Gigi Becali. Cum arată acum patronul FCSB

Ajuns la 62 de ani, Gigi Becali a decis să-şi dedice întreg timpul familiei, dar şi credinţei. Patronul FCSB a avut apariţii extrem de rare şi s-a transformat într-un om de afaceri discret, care îşi desfăşoară activitatea departe de ochii presei. 

Totuşi, cei de la cancan.ro au reuşit să-l surprindă într-o farmacie din zona Dorobanţi, Bucureşti. Îmbrăcat lejer şi cu un fes pe cap, Gigi Becali a intrat însă fără să poarte mască. Aceasta deşi atât mama sa, cât şi verii Giovanni şi Victor Becali au avut coronavirus. Din imagini se poate observa şi o oarecare transformare fizică a lui Gigi Becali, care a început să-şi arate vârsta. 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

La ieşirea din farmacie, Gigi Becali a fost aşteptat mai de mulţi oameni ai străzii, dar şi parcangii. Patronul FCSB le-a împărţit bani, semn că n-a renunţat în totalitate la vechile obiceiuri.

Gigi Becali ar vrea să se retragă la o mănăstire

Se pare că transformarea lui Gigi Becali nu se opreşte aici. Giovanni Becali, vărul său, a dezvăluit că patronul FCSB îşi doreşte să se dedice şi mai mult credinţei şi ia în calcul să se retragă la un moment dat la o mănăstire:

”El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a mărturisit Giovanni Becali.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare