Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea lui Ross Barkley după transferul la Chelsea! La ce a renunţat internaţionalul englez

Transformarea lui Ross Barkley după transferul la Chelsea! La ce a renunţat internaţionalul englezgalerie foto

Chelsea

Comentarii

Lui Ross Barkley îi merge bine la Chelsea, iar fotbalistul este acum total dedicat echipei sale. Recent şi-a dat jos un tatuaj, făcut cu ocazia debutul său în Premier League, în tricoul lui Everton.

După ce a fost opt ani sub contract cu Everton, Ross Barkley s-a mutat în această vară pe Stamford Bridge unde a devenit rapid un fotbalist important. Joacă meci de meci, iar în ultima etapă a fost omul care a salvat-o pe Chelsea de la prima înfrângere a sezonului. A egalat în prelungirile derbyului cu Manchester United iar londonezii au rămas pe podium după 9 runde disputate. 

Toată lumea a observat însă şi un alt detaliu. Fotbalistul a apărut la confruntarea cu diavolii fără unul dintre tatuajele sale bine cunoscute. Este vorba de cel făcut în momentul în care juca pentru Everton şi pe care era trecută data debutului său pentru alb-albaştri. Se întâmpla pe 20 august 2011, într-un meci împotriva lui Queens Park Rangers. Întrebat despre renunţarea la acest tatuaj, Barkley a fost categoric:

"L-am făcut pe când eram foarte tănâr, iar la o vârstă fragedă uneori facem multe prostii, iar cu trecerea timpului îţi dai seama de aceste lcururi. De-a lungul anilor am simţit că trebuie să îl scot şi am demarat acest proces în ultimii ani. Primul tatuaj l-am făcut la 14 ani, nu m-au întrebat atunci ce vârstă am. Nu m-am gândit deocamdată să fac un altul, poate atunci când o să am copii voi găsi acea motivaţie" a spus fotbalistul ajuns acum la 24 de ani. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ross barkleyevertontatuajchelsea 

viewscnt
Articole similare