Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea şocantă a unui fost star de la Real Madrid. A slăbit 22 de kilograme în 8 luni: ”Nu puteam ieşi din casă”

Transformarea şocantă a unui fost star de la Real Madrid. A slăbit 22 de kilograme în 8 luni: ”Nu puteam ieşi din casă”galerie foto

Campionate

Comentarii

Drenthe, fost fundaş la Real Madrid, a trecut printr-o transformare greu de anticipat. Ajuns la 31 de ani, jucătorul de bandă stânga nu mai este rebelul de altă dată, a slăbit şi s-a transformat într-un familist convins.

Drenthe a fost cumpărat de Real Madrid când avea doar 20 de ani, de la Feyenoord, contra sumei de 14 milioane de euro. Nu după mult timp, a început să iasă în evidenţă mai ales prin viaţa extra-sportivă. În 2010, Mourinho l-a trimis sub formă de împrumut la Hercules şi apoi i-a transmis l-a dat afară, deoarece a refuzat să se mai antreneze cu echipa din Alicante: ”Îmi datorau patru luni de salariu. Mourinho mi-a spus că nu vrea să mai ştie nimic despre mine”, spune Drenthe, într-un interviu pentru AS.

În vara lui 2016, la doar 29 de ani, şi-a anunţat retragerea, dar în vara lui 2018 a decis să revină în activitate şi a semnat cu Sparta Rotterdam, echipă din oraşul natal. Acum, spune că este mult mai matur: ”Sunt calm, oamenii trebuie să ştie acest lucru, nu este ca atunci când am semnat cu Real Madrid. Acum sunt tată. Am cinci fete şi un fiu. Băiatul are 8 ani şi este fericit să-l vadă pe tatăl său jucând din nou fotbal profesionist. Joc la Rotterdam, unde m-am născut [...] Am o viaţă nouă. Sunt cu afacerile mele. Am un bar, un magazin de parfumuri şi o sală de fitness. Lucrurile merg bine acum pentru mine. Capul este unde trebuie să fie, la profesia mea. Sunt mai matur şi ştiu ce trebuie să fac. Sunt fericit”, spune Drenthe pentru AS.



Fostul jucător al lui Real Madrid a profitat de sala de forţă pe care o are şi a tras tare pentru a da jos kilogramele în plus. ”Am avut 96 de kilograme. De când am sala de fitenss, partenerii mei de acolo, prietenii mei, m-au făcut să trag foarte tare. Aveam o dietă care nu era normaă. N-aş recomanda-o nimănui. Nu putem să ies din casă. Mi s-a făcut rău de la atâtea exerciţii. Dar nu am vrut să arunc prosopul şi văd cu ochii mei că sunt mai suplu. Am scăzut la 74 de kilograme. Am pierdut 22 de kilograme în opt luni. Puţini ar putea face asta”, mai spune Di Maria.



Mai departe, Drenthe încă nu ştie dacă va mai rămâne sau nu în fotbal: ”Ca antrenor, aproape că nu ai viaţă. Ca jucător poţi să te duci să bei o bere într-un bar. Vorbesc despre tine (n.r. fanii), dar nu te pot ”omorî”, cum s-ar întâmpla dacă ai fi antrenorul echipei. Nu ştiu dacă vreau acea viaţă”.

În schimb, şi-ar putea face o carieră în muzică: ”În vară voi lansa un album cu 16 melodii. Muzica va fi întotdeauna cu mine!”

Afla mai multe despre: drenthereal madrid 

viewscnt
Articole similare