Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea suferită de fosta adversară a Simonei Halep! Ajunsese de nerecunoscut şi trăia un coşmar: "Nu mă iubeam" FOTO

Transformarea suferită de fosta adversară a Simonei Halep! Ajunsese de nerecunoscut şi trăia un coşmar: "Nu mă iubeam" FOTOgalerie foto

Tenis

Comentarii

Fosta speranţă din tenis, australianca Jelena Dokic, în vârstă de 37 de ani, şi-a recăpătat încrederea şi s-a reapucat de sportul care a adus-o în atenţia publicului. Fosta sportivă a vorbit, pe larg, despre coşmarul pe care l-a trăit de-a lungul anilor, după ce s-a retras.

Jelena Dokic a fost una dintre cele mai importante jucătoare din circuitul WTA la începutul anilor 2000, devenind, la un moment dat, numărul patru mondial, în 2002. Din păcate, australianca a dispărut încet-încet din peisaj. Problemele din afara terenului de joc au dus-o în pragul depresiei.

Fosta sportivă a avut probleme şi cu tratamentul dictatorial al tatălui său, despre care a vorbit într-o intervenţie în 2017.

  • 4.5 milioane de dolari reprezintă încasările din turneele la care a participat.
  • Dokic a înfruntat-o şi pe Simona Halep într-un singur meci. Românca a fost învinsă de adversara sa, scor 6-2, 6-1, în 2011, în turneul de la Strasbourg, Franţa.

GALERIE FOTO CU JELENA DOKIC

Jelena Dokic a slăbit 53 de kilograme în 18 luni

În 2014, Dokic s-a retras definitiv din tenis, din cauza unei accidentări. Recent, fosta sportivă a recunoscut că a avut probleme cu greutatea. În prezent, Dokic cântăreşte 67 de kilograme, după ce a slăbit 53 de kilograme în 18 luni. Pe Instagram, Dokic a recunoscut că a apelat la un antrenament spartan pentru a reveni la proporţiile din timpul carierei pe terenul de tenis.

“Obişnuiam să mănânc exagerat, apoi mă înfometam. Mă antrenam prea mult, apoi mă antrenam prea puţin şi pe urmă mă învinovăţeam. Era un cerc vicios, iar cel mai îngrijorător lucru e că nu mă iubeam. Acum nu vorbesc doar pentru a mă lăuda că am slăbit. E vorba despre parcursul meu, care va continua. Este vorba despre bătălia mentală cu mine, apoi este vorba despre kilograme.

Vreau să vă spun că nu e uşor şi credeţi-mă că încă lupt. Nu vă gândiţi că aţi mâncat un burger sau o prăjitură, doar mergeţi înainte şi gândiţi-vă pozitiv, gândiţi sănătos. Este vorba despre echilibru. Ca fostă sportivă de performanţă ştiu ce înseamnă să fii în formă şi sănătoasă. După ce m-am retras din cauza accidentării, am luat în greutate”, a susţinut Dokic.

GALERIE FOTO CU JELENA DOKIC

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jelena dokicsimona halep 

viewscnt
Articole similare