Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Traseu dificil pentru Simona Halep la Rogers Cup. Pe cine va întâlni liderul mondial în turul doi şi peste ce româncă poate da în optimi

Traseu dificil pentru Simona Halep la Rogers Cup. Pe cine va întâlni liderul mondial în turul doi şi peste ce româncă poate da în optimi

Tenis

Comentarii

Simona Halep va evolua contra rusoaicei Anastasiei Pavliucenkova sau a unei jucătoare din calificări, în turul doi la Montreal. Liderul mondial va intra direct în turul doi la Rogers Cup, competiţie cu premii de 2.820.000 de dolari.

În optimile de finală, Simona Halep s-ar putea întâlni cu Sorana Cîrstea, care în primul tur va întâlni o jucătoare din calificări.

Pe aceeaşi parte de tabliu cu liderul mondial se află şi Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon, şi Garbine Muguruza. Una dintre cele două ar putea fi adversara Simonei în semifinale, în timp ce, în sferturi, românca ar putea da peste Kasatkina, Şarapova sau Caroline Garcia.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva lui Ashleigh Barty, din Australia, în timp ce Mihaela Buzărnescu va da peste o jucătoare venită din calificări.

În calificări, la Montreal, vor evolua Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de Simona Halep, care s-a impus la Rogers Cup în 2016.

 

Afla mai multe despre: rogers cupsimona halepmontrealbartyaustraliamihaela buzarnescu 

viewscnt
Articole similare