Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Traversează cel mai bun moment al său la Real Madrid, dar vrea să plece! Ce variante are jucătorul

 Traversează cel mai bun moment al său la Real Madrid, dar vrea să plece! Ce variante are jucătorul

Real Madrid

Comentarii

Chiar dacă a jucat titular în ultimele meciuri la Real Madrid, brazilianul Eder Militao vrea să plece din Capitala Spaniei.

Eder Militao a impresionat în ultimele zile în tricoul Realului. Folosit cumva de nevoie de Zidane, din cauza accidentării lui Sergio Ramos şi a indisponibilităţii de ultimă oră a lui Raphael Varane, Militao a făcut un cuplu excelent cu Nacho şi a contribuit la victoriile importante cu Barcelona şi Liverpool.

Fotbalistul brazilian nu este însă convins că trebuie să mai rămână la Real Madrid, mai ales că ”albii” pregătesc aducerea lui David Alaba, fotbalist care va rămâne liber de contract.

Militao (23 de ani) este cotat la 30 de milioane de euro şi a fost adus de Real Madrid pe 1 iulie 2019, de la FC Porto. În actuala stagiune însă, Militao a jucat doar zece meciuri, dintre care şase în La Liga şi trei în UEFA Champions League. Două dintre meciurile jucate în acest sezon, Militao le-a jucat săptămâna trecută cu Liverpool şi Barcelona, pentru că Real Madrid nu avea alte soluţii.

De serviciile sale sunt interesante mai multe cluburi din Europa, printre care Arsenal, Tottenham, Juventus sau Lyon.

Afla mai multe despre: eder militaoreal madrid,  

viewscnt
Articole similare