Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trebuia anulat golul cu care Franţa a câştigat Liga Naţiunilor? Poziţie suspectă a lui Mbappe + scandal în Spania

Trebuia anulat golul cu care Franţa a câştigat Liga Naţiunilor? Poziţie suspectă a lui Mbappe + scandal în Spania
Comentarii

Franţa a câştigat Liga Naţiunilor după o finală cu Spania, scor 2-1, dar cu un gol marcat după o fază constroversată şi suspectă de ofsaid. Kylian Mbappe (22 de ani) e cel care a adus victoria "Cocoşilor galici", pe San Siro, dar la faza la care a marcat a părut că pleacă din poziţie afară din joc.

Trebuia anulat golul cu care Franţa a câştigat Liga Naţiunilor? Poziţie suspectă a lui Mbappe

Campioana mondială, Franţa, a câştigat a doua ediţie a Ligii Naţiunilor după o finală în care s-a impus în faţa Spaniei cu 2-1, pe San Siro. Oyarzabal a deschis scorul pentru Spania în minutul 64, dar avantajul ibericilor a durat doar două minute, până la o execuţie magistrală a lui Karim Benzema, care a egalat.

Apoi, Kylian Mbappe l-a "executat" pe Lloris din interiorul careului, în minutul 80, după ce a fost găsit excelent de Theo Hernandez cu o pasă filtrantă. Totuşi, reluările au arătat că Mbappe se afla în ofsaid atunci când mingea a plecat către el, însă VAR-ul nu a anulat reuşita. Singura explicaţie validă pentru această decizie ar putea fi că Eric Garcia, fundaşul Spaniei, a atins mingea în drumul său spre Mbappe şi atunci poziţia afară din joc a francezului a fost anulată.

Spaniolii au făcut scandal după decizia brigăzii de arbitri din Anglia, condusă de centralul Anthony Taylor. VAR-ul nu e benefic pentru fotbal, susţine comentatorul sportiv Cayetano Ros. "Acest lucru este împotriva esenţei fotbalului. Este cel mai mare scandal din istoria fotbalului de la Cupa Mondială din 1966 încoace", este de părere acesta.

Afla mai multe despre: mbappeofsaidcontroversafrantaspanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare