Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trebuia să ajungă la Dinamo, însă s-a speriat de situaţia dificilă din "Ştefan cel Mare". Atacantul se pregăteşte să schimbe echipa

Trebuia să ajungă la Dinamo, însă s-a speriat de situaţia dificilă din "Ştefan cel Mare". Atacantul se pregăteşte să schimbe echipa

Fotbal

Comentarii

Atacantul ecuadorian al celor de la Valladolid, Stiven Plaza (21 de ani), ar fi trebuit să ajungă la Dinamo, în urmă cu câteva luni, însă a refuzat împrumutul după ce a fost informat cu privire la situaţia dificilă a clubului.

Atunci, Stiven Plaza ar fi refuzat două oferte din Mexic, de la UNAM Pumas şi Queretero pentru a rămâne în Europa, însă "pista" Dinamo a picat, aşa că a rămas la echipa secundă a celor de la Valladolid.

În aceste zile, însă, cotidianul El Desmarque anunţă că atacantul a devenit o prioritate pentru o altă formaţie din Mexic, Santos Laguna, iar transferul are şanse foarte mari să se realizeze. Mai ales că la Valladolid a primit extrem de puţin şanse de a evolua.

Stiven Plaza a fost achiziţionat de Real Valladolid în ianuarie 2019, de la Independiente del Valle, din Ecuador, pentru 2 milioane de euro. A bifat doar 36 de minute în La Liga, fără mari performanţe şi a fost trimis la echipa secundă, în liga a treia. Nici acolo nu a rupt gura târgului: un gol în 10 partide.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare