Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuia să câştigăm în această seară pentru a avea şanse reale la playoff!” Benzar nu a renunţat la naţională: ”În fiecare zi mă gândesc!”

”Trebuia să câştigăm în această seară pentru a avea şanse reale la playoff!” Benzar nu a renunţat la naţională: ”În fiecare zi mă gândesc!”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat în etapa a XXVI-a a Ligii 1. Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 42.

Academica Clinceni a scăpat printre degete victoria la Constanţa. A condus încă din finalul primei reprize după reuşita lui Andronic. Viitorul a atacat în valuri, dar abia în prelungiri a reuşit să salveze un punct. Tsoumou a marcat pentru al doilea meci consecutiv şi a închis tabela. Chiar şi aşa, Viitorul mai are doar şanse teoretice pentru playoff. Trebuie să recupereze opt puncte în patru meciuri. Academica a bifat a patra remiză consecutivă şi mai are doar două puncte avans în zona de playoff.

”Matematic mai sunt şanse, dar e foarte greu, trebuia să câştigăm în această seară ca să avem şanse reale. Vom face tot ce depinde de noi ca să câştigăm meciurile următoare şi să ne batem până la final.” a spus Romario Benzar, la finalul jocului.

”Trebuia să fim mai eficienţi în faţa porţii, am avut câteva ocazii, am luat gol la o centrare la care trebuia să fim atenţi, să nu primim gol. E o perioadă foarte grea, cea mai grea perioadă din ultimii ani. Nu avem ce face, trebuie să muncim, să ieşim din această situaţie pentru că e neplăcut ca o echipă ca Viitorul să fie pe locul care suntem acum.” a mai spus fundaşul dreapta al Viitorului.

Benzar nu şi-a luat gândul de la echipa naţională şi speră că va reintra în atenţia selecţionerului Mirel Rădoi: ”În fiecare zi mă gândesc la naţională, dar nu depinde de mine. Depinde de mine doar să joc bine şi să mă fac remarcat” a spus Romario Benzar, după Viitorul - Academica, 1-1.

  • 19 selecţii are Benzar în prima reprezentativă a României
  • 2019 este anul în care Benzar a jucat ultima dată sub tricolor

Afla mai multe despre: romario benzarviitorul 

viewscnt
Articole similare