Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trebuie disciplinat! Nu îl cheamă nimeni la raport?” Atitudinea lui Olimpiu Moruţan nu este pe placul lui Dumitru Dragomir

„Trebuie disciplinat! Nu îl cheamă nimeni la raport?” Atitudinea lui Olimpiu Moruţan nu este pe placul lui Dumitru Dragomir

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan joacă meci de meci la FCSB şi aşteaptă un transfer în străinătate.

Deşi este constant în evoluţia sa pe teren, mulţi oameni de fotbal critică comportamentul internaţionalului de tineret. După meciul Sepsi-FCSB, scor 2-1, mijlocaşul a sărit la ceartă cu Niczuly, portarul rivalei.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de fotbal, a vorbit despre atitudinea lui Olimpiu Moruţan din ultima perioadă şi s-a declarat nemulţumit şi de jocul prestat de acesta. 

„Craiova a fost o echipă cu o ambiţie extraordinară atât în teren, cât şi în tribune. Nu l-aţi văzut pe Cârţu? Ce pasiune nemaipomenită pun oltenii! FCSB nu putea câştiga acest meci. Craiova a fost mai matură. Ce ambiţie am văzut la echipa Craiovei! Muşcau din adversari, n-am mai văzut aşa ceva de mult timp. 

Istvan Kovacs n-a făcut greşeli mari, dar eu aş fi dat acel penalty. Dar Craiova nu putea pierde acest meci. Mă aşteptam ca FCSB să aibă un cap limpede. Dar Moruţan a vrut iar să iasă el în evidenţă. Nu-l cheamă nimeni la raport pe Moruţan? Trebuie disciplinat, nu se poate! Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc. Tănase nu poate juca dacă n-are un mijlocaş de creaţie. Mijlocul FCSB-ului a fost la pământ, acolo s-a jucat meciul. Lipsa lui Olaru duce la pierderea campionatului, ascultaţi-mă!”, a spus Dragomir la GSP Live. 

Leo Grozavu, după ce l-a scăpat pe Moruţan de o eliminare 

La finalul partidei FCSB – Sepsi 1-2, Olimpiu Moruţan a fost aproape de încăierare cu unii jucători de la Sepsi. Cel care l-a scos din ceea ce putea să se transforme într-un conflict a fost chiar Leo Grozavu.

Groazavu a vorbit despre episod şi a povestit pentru Pro Sport cum au decurs lucrurile: „Eu n-am fost atent, dar apoi am aflat că au fost nişte cuvinte între Moruţan şi ceva jucători de-ai mei. L-am văzut şi am încercat să aplanez spiritele. O mai fi lucrat el ceva la sală cu Neubert, dar cred că este dezavantajat într-un conflict cu unii jucători de-ai mei (n.r. zâmbeşte). I-am spus: «Olimpiu, treaba ta este să joci fotbal. Suspendări îţi trebuie ţie?»”.

Afla mai multe despre: olimpiu morutandumitru dragomirfcsb 

viewscnt
Articole similare