Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trebuie să batem Dinamo”. Declaraţie războinică a lui Creţu. Fundaşul FCSB-ului are însă şi un regret înaintea derby-ului | VIDEO

„Trebuie să batem Dinamo”. Declaraţie războinică a lui Creţu. Fundaşul FCSB-ului are însă şi un regret înaintea derby-ului | VIDEO

FCSB

Comentarii

Nici nu a apucat să joace într-un „clasic al României” şi deja regretă absenţa lui Dinamo din play-off. Valentin Creţu a fost doar rezervă la partida din tur, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Cu două etape rămase din sezonul regulat, Dinamo trebuie să se resemneze cu faptul că va juca în play-out pentru al treilea an consecutiv. Acest lucru nu îi păcăleşte însă pe fotbaliştii lui FCSB, care cunosc importanţa derby-ului indiferent de locurile în clasament.

Roş-albaştrii sunt pe locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte, 12 peste roş-albi, care ocupă poziţia a noua. Cel mai încântat să evolueze în „clasicul României” este Valentin Creţu. Fundaşul dreapta a fost rezerva lui Cristi Manea la prima partidă din acest campionat. 

„Din păcate nu am reuşit să îi desfacem, s-au apărat foarte bine. S-a văzut un pic spre final că nu mai eram inspiraţi, eram un pic obosiţi.  În opt zile am jucat trei jocuri şi s-a văzut.  Trebuie să mergem înainte şi să batem Dinamo. 

Dacă nu iei în serios adversarul ai probleme şi s-a văzut şi astăzi.

Trebuie să joci serios meci de meci, mai ales că ne apropiam de CFR. Din păcate, acesta e fotbalul dacă nu îl tratezi serios. 

(Îţi pare rău că Dinamo nu va fi în play-off?)
Mie, da, pentru că îmi plac meciurile cu miză şi de aceea m-am apucat de fotbal, să simţi că trăieşti. Şi ei au o galerie frumoasă şi va fi un spectacol frumos şi în tribune.

Nu am jucat niciun derby până acum şi abia aştept să joc. Sper să fie un meci frumos şi să câştigăm noi, a declarat Valentin Creţu la finalul meciului dintre FCSB şi Academica Clinceni.

  • Derby-ul Dinamo - FCSB se joacă duminică, 16 februarie şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 20:00

Afla mai multe despre: cretufcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare