Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trebuie să câştigăm 5 din 5 dacă vrem în play-off”. Mircea Rednic şi-a pregătit echipa pentru duelul cu Hermannstadt

„Trebuie să câştigăm 5 din 5 dacă vrem în play-off”. Mircea Rednic şi-a pregătit echipa pentru duelul cu Hermannstadt

Superliga

Comentarii

FC Viitorul se va duela în deplasare cu Hermannstadt, mâine, de la ora 14:30 în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Înainte de duelul din Liga I, Mircea Rednic, antrenorul Viitorului, a vorbit despre partida din deplasare şi a mărturisit că nu concepe să vină fără cele trei puncte de la Sibiu.
E un meci greu pentru că nu mai avem timp de calcule. Au mai rămas 4 meciuri plus un meci restant cu Iaşi. Dacă vrem să mai sperăm să mai ajungem în play-off, suntem obligaţi să câştigăm cele 5 meciuri. Ne aşteaptă un meci greu, deplas lungă plus că sunt îngrijorat de cum va arăta terenul. Mai mult ca sigur, terenul nu va arăta foarte bine, d-aia trebuie să fim pregătiţi, s-ar putea să fie un meci de luptă, două echipe care îşi doresc foarte mult să câştige.  Nu mai putem să facem calcule, lucrurile sunt foarte clare, dacă vrem să mai sperăm să intrăm în play off, trebuie să câştigăm cele 5 meciuri pe care le mai avem de disputat. Au jucători cu experienţă, jucători cu calitate, jucători cu multe meciuri în picioare în Liga 1, şi situaţia lor în clasament, normal că vor veni cu agresivitate, îşi doresc să câştige, joacă acasă”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt.
Sibiul este pe locul 15 în clasament cu 22 de puncte şi are şanse mari la retrogradarea în eşalonul secund. În timp ce, FC Viitorul este pe locul 11, cu 29 de puncte. 
 

Afla mai multe despre: mircea rednicfc viitorul 

viewscnt
Articole similare