Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să câştigăm şi noi, nu doar să fim pe teren!” Cristi Tănase despre duelul cu FCSB: ”E important pentru ei, dar şi pentru noi!”

”Trebuie să câştigăm şi noi, nu doar să fim pe teren!” Cristi Tănase despre duelul cu FCSB: ”E important pentru ei, dar şi pentru noi!”

Academica Clinceni

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Păun ’53, Deac ’56 şi Debeljuh ’90.

CFR Cluj a obţinut prima victorie din playoff cu trei goluri marcate după pauză în faţa Academicii. Păun a deschis scorul cu o execuţie fantastică de la 30 de metri. Imediat, Deac a lovit şi el, la o fază la care doar tuşierul a văzut că mingea a intrat în poartă. Scorul final, 3 la 0, a fost stabilit în minutul 90. Debeljuh şi-a trecut în cont a 11-a reuşită în acest sezon în toate competiţiile.

”Nu am arătat foarte bine, am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, valoroşi, au pus presiune foarte mare pe noi şi din păcate am cedat” a spus Cristi Tănase, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai oaspeţilor.

”Ne dorim să facem puncte, ne dorim să câştigăm, intrăm pe teren să luăm cele 3 puncte dacă se poate, ne dorim să avem victorii. Urmează un meci foarte greu, un meci important pentru FCSB şi în acelaşi timp şi pentru noi. Trebuie să câştigăm şi noi şi trebuie să avem şi noi victorii şi nu doar să fim pe teren adică să intrăm fără să jucăm şi să câştigăm” a mai spus mijlocaşul formaţiei Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: cfr clujacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare