Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să facă ceva. A luat-o în jos”. Fotbalistul de la FCSB sfătuit de Basarab Panduru să îşi dea un ”restart” după sezonul modest | EXCLUSIV

”Trebuie să facă ceva. A luat-o în jos”. Fotbalistul de la FCSB sfătuit de Basarab Panduru să îşi dea un ”restart” după sezonul modest | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) nu a reuşit să aibă constanţă în joc în sezonul încheiat.

”Trebuie să facă ceva. A luat-o în jos”. Fotbalistul de la FCSB atenţionat de Basarab Panduru după sezonul modest | EXCLUSIV

Octavian Popescu (20 de ani) a avut evoluţii oscilante în ultimul sezon pentru FCSB, iar decarul roş-albaştrilor a fost trecut inclusiv pe banca de rezerve de către Gigi Becali (64 de ani), în mai multe rânduri. 

Considerat un principal de export al FCSB-ului, Octavian Popescu nu a reuşit să aibă constanţă în joc. Basarab Panduru l-a urmărit pe tânărul jucător şi trage un semnal de alarmă înainte de noul sezon.

”El anul trecut a marcat 10 goluri, Octavian Popescu, dar nu e cam greu? Nu e ca pe afară... să ajungi de la 4 la 10, apoi la 16. Popescu trebuie să facă ceva, că nu e ok anul ăsta.

Din play-off-ul sezonului trecut deja începuse. Sunt 50 de meciuri în care tu ai luat-o în jos în cam multe meciuri”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

  • 49 de meciuri, 4 goluri şi 7 pase decisive reprezintă cifrele lui Octavian Popescu la FCSB

Octavian Popescu a fost criticat şi de Gigi Becali

Gigi Becali e dezamăgit de Octavian Popescu. Patronul FCSB e nemulţumit de faptul că Octavian Popescu nu înţelege că fotbalul e război.

„Tavi Popescu… Fotbalul nu e tiki-tiki, e război! Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!

Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăţie, se ascundea de minge. Nu poţi să câştigi un meci numai în doi-trei jucători, adică în Coman şi în Şut. Nici Compagno nu prea a mai fost”, a declarat Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul. 

  • 4 milioane de euro este cota lui Popescu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbgigi becalibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare