Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie să fim pregătiţi să reîncepem cât mai curând!" Anunţul momentului în Italia, după o întâlnire a oficialităţilor ţării: când s-ar putea relua Serie A

"Trebuie să fim pregătiţi să reîncepem cât mai curând!" Anunţul momentului în Italia, după o întâlnire a oficialităţilor ţării: când s-ar putea relua Serie A

Serie A

Comentarii

Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului italian, a anunţat că sportul trebuie să fie pregătit să-şi reia activitatea cât mai curând posibil. Anunţul a fost făcut la capătul unei întâlniri în Parlamentul din Italia. Serie A, campionatul de fotbal din Italia, a fost întrerupt de câteva săptămâni din cauza COVID-19.

Spadafora crede că sportul va fi unul dintre motoarele care vor ajuta Italia să reintre în normal. "Trebuie şi vrem să fim pregătiţi să reîncepem cât mai curând cu putinţă. Sportul va fi unul dintre motoarele care vor ajuta Italia să repornească totul după această criză! Curând voi discuta cu toţi reprezentanţii sporturilor", a anunţat Vincenzo Spadafora, confom calciomercato.com.

"Serie A s-a putea relua pe 3 mai!"

Într-o altă discuţie cu presa, pe 18 martie, Ministrul Sportului din Italia a anunţat că Serie A s-ar putea relua pe 3 mai, aceasta fiind cea mai optimistă dintre variante. Campionatul Italiei s-a întrerupt din cauza Coronavirusului şi, între timp, au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 printre fotbaliştii de la Juventus sau Sampdoria.

"Cred că Serie A se poate relua pe 3 mai. Sau cel puţin aşa sperăm. Atunci vom stabili şi dacă va fi permis accesul spectatorilor sau se va juca în spatele porţilor închise, depinde de situaţie", a declarat Vincenzo Spadafora, conform gianlucadimarzio.com.

Afla mai multe despre: serie aitaliasportvincenzo spadafora 

viewscnt
Articole similare