Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trebuie să îl apreciem, are calităţi extraordinare” Stanciu are tot respectul antrenorului după cele două goluri senzaţionale

„Trebuie să îl apreciem, are calităţi extraordinare” Stanciu are tot respectul antrenorului după cele două goluri senzaţionale
Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat două goluri, ieri, în meciul echipei sale cu Mlada Boleslav, scor final 3-0, în etapa cu numărul 23.

Internaţionalul român trece printr-o perioadă fantastică, Stanciu a marcat, săptămâna trecută, un gol superb şi în Europa League, contra formaţiei Rangers, unde joacă Ianis Hagi. 
Stanciu îşi face treaba în Republica Ceha, iar, chiar ieri, după joc, antrenorul echipei spune că românul este mult peste nivelul campionatului.
“Echipa a jucat bine. Şi trebuie să apreciem că un fotbalist cum este Nico Stanciu joacă în Republica Cehă. Este un fotbalist extraordinar pentru standardele noastre", a declarat Jindrich Trpisovsky, antrenorul campioanei Cehiei.
Primul gol a fost din lovitură liberă, iar cel de-al doilea la capătul unei pătrunderi în careu. Românul a fost înlocuit în minutul 79, iar Yusuf a stabilit scorul final trei minute mai târziu, din penalty. Dacă nu era schimbat, cel mai probabil, Stanciu bătea lovitura de la 11m şi avea şanse mari să producă un hattrick în tricoul formaţiei Slavia Praga!
  • 11 goluri şi şase pase decisive are Stanciu în tricoul echipei Slavia Praga, în acest sezon
Slavia Praga are 61 de puncte şi e lider în Cehia, cu 14 peste Sparta Praga, care are două meciuri în minus. Forma bună a lui Stanciu e o veste bună şi pentru Mirel Rădoi. Naţionala României va juca împotriva Macedoniei (25 martie), a Germaniei (28 martie) şi a Armeniei (31 martie), în preliminariile pentru Mondialul din 2022, din Qatar.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare