Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să le acceptăm criticile” Chiricheş îşi laudă colegii după meciul cu Malta: ”S-au acomodat foarte bine”

”Trebuie să le acceptăm criticile” Chiricheş îşi laudă colegii după meciul cu Malta: ”S-au acomodat foarte bine”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei naţionale trebuie să accepte criticile după meciul cu Malta, deoarece evoluţia lor nu a fost una bună.

”Sunt importante (n.r. - cele trei puncte). Aveam nevoie să câştigăm meciul ăsta. Nu am făcut un meci strălucit, dar e bine că am câştigat şi suntem în grafic.

Nu vreau să dau vina pe gazon, dar a fost foarte greu de avut o posesie bună. Dar am şi făcut multe greşeli neforţate şi s-a ajuns la jocul din seara asta. Îmi pare rău că nu am reuşit să dăm mai multe goluri, să fim mai lucizi. În prima repriză am făcut un joc bun, am fi putut înscrie mai multe goluri, dar nu am reuşit şi asta a pus un pic de presiune pe noi.

Băieţii de la U21 au venit şi au jucat foaret bine, au făcut o partidă foarte bună. Adi Rus, Florin Ştefan foarte bine, ”Puşki”, care de multe meciuri dă multe goluri importante, Ianis Hagi, Cicâldău... sunt jucători care s-au acomodat foarte bine şi au făcut jocuri bune”, a spus Chiricheş la finalul meciului cu Malta.

Despre critici: ”Trebuie să le acceptăm, pentru că nu am făcut un joc bun. Trebuie să analizăm ce am făcut greşit şi la următoarea selecţie să jucăm mult mai bine şi să câştigăm.”

Reprezentativa României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Maltei, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Golul a fost marcat de Puşcaş, în minutul 47, cu o lovitură cu capul, după o centrare din corner a lui Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: chiricheşechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare