Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie să le mai şi acceptăm". Lovin i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dan Petrescu după ieşirea nervoasă | EXCLUSIV

"Trebuie să le mai şi acceptăm". Lovin i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dan Petrescu după ieşirea nervoasă | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Florin Lovin (40 de ani) a comentat ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu de la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sivasspor, din Conference League. Fostul fotbalist l-a "scuzat" pe antrenor şi a dat vina pe presiunea continuă pe care "Bursucul" o suportă la CFR Cluj.

Dan Petrescu a avut o ieşire nervoasă la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sivasspor, a cincea etapă din grupele Conference League. Deranjat de o întrebare, "Bursucul" a înjurat reporterul, dar apoi şi-a cerut scuze, iar Florin Lovin i-a găsit circumstanţe atenuante.

"Trebuie să le mai şi acceptăm". Lovin i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dan Petrescu după ieşirea nervoasă | EXCLUSIV

Florin Lovin a fost invitat la Orange Sport înaintea meciurilor FCSB şi CFR Cluj din grupele Conference League şi a fost chestionat pe tema ieşirii nervoase pe care a avut-o Dan Petrescu la conferinţa de presă, când a înjurat un reporter. Fostul jucător de la FCSB sau Astra l-a "scuzat" pe "Bursuc".

"Trăieşti non stop în presiune, trebuie să câştigi fiecare meci. Te consumă, întradevăr, probabil... Dan Petrescu, n-ai cum să negi performanţele, putem nuanţa, că nu joacă pe placul suporterilor. E presiune, trebuie să le mai şi acceptăm", a spus Florin Lovin, în direct la emisiunea Sport Report de la Orange Sport.

"Dă-l în m... mă-sii!". Dan Petrescu, derapaj grosolan la conferinţa de presă! Ce s-a întâmplat

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sivasspor din Conference League l-a deranjat pe Dan Petrescu. "Bursucul" a avut un derapaj şi l-ar fi înjurat pe acesta, enervat fiind de o întrebare primită.  ”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din sărite pe antrenor.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ţi mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te şi întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ţi mai răspund”, a spus Dan Petrescu la conferinţă. ”Păi aşa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”, a spus Petrescu, în timp ce translatorul a tradus declaraţia pentru jurnaliştii din Turcia.

Afla mai multe despre: florin lovindan petrescucfr clujconference leagueinjuratura 

viewscnt
Articole similare