Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană”. Sfat pentru Moruţan în urma zvonurilor despre un transfer la Inter

”Trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană”. Sfat pentru Moruţan în urma zvonurilor despre un transfer la Inter

Fotbal intern

Comentarii

În cursul zilei de marţi, presa italiană anunţa interesul lui Inter Milano pentru una dintre perlele lui Becali, Olimpiu Moruţan. În ciuda renumelui acestui club, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, unde Moruţan a jucat între 2016 şi 2018, a afirmat că jucătorul FCSB-ului nu ar trebui să facă mutarea încă.

Valeriu Iftime i-a oferit un sfat fostului său jucător, prin care îl îndemna să fie răbdător în legătură cu un transfer la o echipă de top. Patronul Botoşaniului a explicat că Moruţan nu are încă experienţa necesară pentru a se impune la una dintre formaţiile importante ale Europei şi că o mutare la momentul actual ar putea dăuna dezvoltării sale.

Sfat pentru Moruţan în urma zvonurilor despre un transfer la Inter

"Eu cred că Olimpiu e un formidabil de bun fotbalist, dar trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană. El nu a jucat nici pentru o echipă mare de cupe europene. Moruţan trebuie să crească.

El înţelege treaba asta, dar este prea multă promovare, e prea gonflat. Să câştige FCSB campionatul, să se califice în cupele europene, să vezi că joacă meci de meci. Să aibă meciuri la echipe naţională.

Atunci, poţi vorbi de echipe mari, inclusiv Galatasaray. Aşa, doar să dea nişte bani, să îl ţină la dospit că poate creşte, nu e o soluţie. El trebuie să meargă să joace. Din păcate, mulţi jucători pleacă la echipe mai mari decât FCSB şi ajung la capăt de drum.

Înţelege foarte multe, dar e adevărat că mai cedezi când ai foarte mulţi bani", a declarat Valeriu Iftime, pentru as.ro.

Patronul moldovenilor ar avea şi el de câştigat de pe urma unui transfer al lui Moruţan, acesta încă deţinând 9% din suma unui transfer viitor. Astfel, dacă perla lui Becali va pleca pentru suma exorbitantă vechiculată de latifundiar, 20 de milioane de euro, Botoşani ar încasa la rândul său 1,8 milioane.

VIDEO | Rezumat Viitorul - Gaz Metan 0-2

Afla mai multe despre: valeriu iftimeolimpiu moruţanfcsbtransfer moruţantransfer moruţan inter 

viewscnt
Articole similare