Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei cluburi din Premier League îl vor pe Jerome Boateng. Fundaşul nu duce lipsă de oferte după ce s-a anunţat despărţirea de Bayern

Trei cluburi din Premier League îl vor pe Jerome Boateng. Fundaşul nu duce lipsă de oferte după ce s-a anunţat despărţirea de Bayern

Premier League

Comentarii

Jerome Boateng (32 de ani) va pleca de la Bayern după 10 ani petrecuţi la clubul din Bavaria şi e dorit de trei cluburi importante din Premire League.

Boateng va pleca liber de la Bayern, dar nu duce lipsă de oferte. Echipe mari se interesează de fundaşului din Germania. Apărătorul e tentant pentru cluburi şi pentru că poate veni liber de contract, fără vreun cost de transfer, având în vedere impactul economic puternic pe care l-a avut pandemia de COVID-19 asupra bugetelor cluburilor.

The Mirror, sursă citată de site-ul fichajes.net, scrie că Tottenham, Chelsea şi Arsenal sunt interesate de transferul lui Jerome Boateng.

De asemenea, presa din Spania a avansat ideea că Jerome Boateng ar putea ajunge şi la FC Barcelona.

Din 2011 la Bayern, Jerome Boateng a strâns 356 de meciuri, 10 goluri şi 25 de pase de gol, timp în care a câştigat opt titluri de campion, cinci Cupe ale germaniei, cinci Supercupe ale Germaniei, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.

La nivel de echipă naţională, Boateng e campion mondial în 2014 cu Germania.

Afla mai multe despre: jerome boatengbayernofertepremier league 

viewscnt
Articole similare