Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei cluburi importante din Europa îl urmăresc pe Eder Militao. Fundaşul Realului ar putea pleca la finalul stagiunii

Trei cluburi importante din Europa îl urmăresc pe Eder Militao. Fundaşul Realului ar putea pleca la finalul stagiunii

Real Madrid

Comentarii

Eder Militao ar putea pleca de la Real Madrid, deşi în ultima vreme a început să joace meci de meci.

Forţat de împrejurări, Zidane a apelat la Eder Militao, iar fundaşul brazilian a jucat foarte bine în meciurile cu Liverpool şi Barcelona. 

Spaniolii anunţă însă că fotbalistul nu este deloc încântat de aventura sa de la Madrid şi că ar dori să plece de pe Santiago Bernabeu.

Potrivit unor informaţii oferite de site-ul fichajes.net, trei cluburi din Europa sunt interesate de serviciile sale. Dacă interesul lui Tottenham nu mai este de actualitate, Militao ar putea ajunge în Serie A, acolo unde este dorit de AC Milan, Inter Milano şi Napoli.

În vârstă de 23 de ani, Militao este cotat la 30 de milioane de euro, iar în acest sezon a jucat doar şase meciuri în La Lgia şi alte patru în UEFA Champions League. El a fost transferat de Real Madrid de la FC Porto pentru 50 de milioane de euro.

Brazilianul s-ar putea răzgândi în privinţa viitorului său, dacă i se vor asigura mai multe minute la Real Madrid. Revenirile lui Sergio Ramos, Varane şi Nacho îl îndepărtează pe fotbalistul brazilian de primul 11.
 

Afla mai multe despre: eder militaoreal madrid 

viewscnt
Articole similare