Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei cluburi mari din Europa, în alertă! Ousmane Dembele şi-a intrat în formă la Barcelona, dar ar putea pleca de pe Camp Nou

Trei cluburi mari din Europa, în alertă! Ousmane Dembele şi-a intrat în formă la Barcelona, dar ar putea pleca de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (23 de ani) se află pe finalul contractului cu Barcelona, care îi va expira în vara lui 2022, iar mai multe echipe se interesează de serviciile sale în cazul în care francezul nu-şi va prelungi înţelegerea cu clubul catalan.

Dembele a intrat în formă la FC Barcelona, după ce în ultimele sezoane a avut multe probleme cu accidentările, iar şefii grupării de pe Camp Nou au prioritizat prelungirea contractului său, scadent în 2022. Francezul îşi doreşte să rămână, dar momentan nu s-a ajuns la niciun acord de prelungire, iar mai multe cluburi importante din Europa monitorizează atent situaţia sa.

Potrivit Sport, cotidian apropiat de clubul blaugrana, Joan Laporta şi şefii catalani i-au pregătit o ofertă contractuală valabilă pe încă trei sezoane din 2022 încolo. Sursa citată nu pomenteşte nimic despre salariul oferit campionului mondial francez, care a cucerit titlul mondial cu Fraţa în 2018.

Manchester United, Juventus sau Chelsea sunt foarte atente la situaţia contractuală a lui Ousmane Dembele, care pare că în sfârşit îşi poate atinge potenţialul uriaş pe care-l are. Mai mult, surse din club susţin că Juventus ar fi fost cea care l-a făcut pe Dembele să amâne negocierile legate de viitorul său.

Ousmane Dembele a strâns peste 500 de zile de accidentări în tricoul catalanilor. În acest sezon, francezul a reuşit să joace 36 de meciuri şi să înscrie 10 goluri.

Afla mai multe despre: ousmane dembelecontractbarcelonajuventuschelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare