Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei demiteri dintr-un foc la CFR Cluj! Marius Şumudică părăseşte echipa. Marian Copilu pleacă şi el

Trei demiteri dintr-un foc la CFR Cluj! Marius Şumudică părăseşte echipa. Marian Copilu pleacă şi el

CFR Cluj

Comentarii

Patronul echipei CFR Cluj, Nelu Varga, a luat o decizie drastică după ce clubul a înregistrat rezultate slabe în competiţiile europene. Omul de afaceri a decis demiterea a mai multor persoane importante.

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj. Marian Copilu pleacă şi el

CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

A fost picătura care a umplut paharul în Gruia. Nelu Varga a hotărât plecări din club. Cele mai importante sunt cele ale lui Marius Şumudică, Marian Copilu şi Ionuţ Ivaşcu, conform ProSport. 

Nelu Varga, aprig la mânie, i-a dat afară pe Marius Şumudică şi Marian Copilu, cel care a avut un statut bun la CFR Cluj, din cauza campaniei de transferuri care a dus la eliminarea, rând pe rând, din preliminariile Champions League şi Europa League. Deşi tehnicianul a susţinut că şi calificarea în Confernce League aduce bani clubului, nu a fost de ajuns. 

În plus, patronul ar fi găsit anexe la contractele jucătorilor ce includeau prime sau bonusuri despre care nu ştia. De asemenea, ar fi fost probleme şi la contractul lui Marius Şumudică, care ar avea o clauză de reziliere în contract, care l-a surprins pe finanţatorul din Gruia, susţine sursa citată.

Dan Petrescu, cel care a recunoscut că s-ar întoarce la CFR Cluj, ar urma să fie instalat antrenor în Gruia. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare