Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei detalii uluitoare legate de Jurgen Klopp. Performanţele care demonstrează că germanul este un geniu

Trei detalii uluitoare legate de Jurgen Klopp. Performanţele care demonstrează că germanul este un geniu

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp nu a câştigat încă niciun trofeu pe banca tehnică a lui Liverpool. Va juca însă pe 1 iunie cea de-a treia finală europeană pe banca tehnică a ”cormoranilor”.

Chiar şi fără trofee, Klopp este venerat de fanii ”cormoranilor”. Fotbalul său efervescent, maniera în care echipele sale luptă pentru orice minge, filosofia exprimată perfect în ritm de rock&roll pe teren, dar şi charisma sa cuceritoare îl fac pe tehnicianul german un idol pentru fanii de pe Anfield.

Klopp nu a câştigat vreun trofeu de când a ajuns la Liverpool, dar spaniolii au descoperit trei performanţe impresionante care îl leagă indiscutabil de textele memoriabile care-l analizează drept un geniu al fotbalului actual.

Pe vremea când antrena Borussia Dortmund, Jurgen Klopp a oferit un spectacol total şi a administrat Realului lui Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo un impresionant 4-1.

Au urmat apoi două victorii clare în faţa lui Jose Guardiola, în toate marcând de patru ori. Mai întâi contra lui Bayern, apoi contra lui Manchester City.

Aseara, în Uefa Champions League, Klopp şi FC Liverpool au administrat alte patru goluri Barcelonei lui Lionel Messi, după 0-3 în partida tur. 

 

Afla mai multe despre: jurgen kloppfc liverpool 

viewscnt
Articole similare