Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei din cele patru câştigătoare de Grand Slam din 2018 au rămas fără antrenor! Răspunsul genial al Kvitovei: "Eu n-am câştigat nimic, deci l-am păstrat"

Trei din cele patru câştigătoare de Grand Slam din 2018 au rămas fără antrenor! Răspunsul genial al Kvitovei: "Eu n-am câştigat nimic, deci l-am păstrat"

Tenis

Comentarii

Într-un interviu acordat celor de la WTA Insider, jucătoarea de tenis Petra Kvitova a făcut o declaraţie amuzantă despre situaţia prin care trec cele mai bune jucătoare din circuitul WTA.

Kvitova a fost întrebeată la Halep, Kerber şi Osaka. "Este o situaţie ciudată în acest moment. Toate câştigătoarele de Grand Slam din 2018 au renunţat la antrenorii pe care îi aveau. Ţi se pare straniu?". Petre a răspuns cu zâmbetul pe buze: "Păi...Eu încă am acelaşi antrenor. Nu am câştigat niciun Grand Slam, aşa că l-am păstrat". 
 
Carolina Wozniacki a câştigat Australian Open, dar nu şi-a schimbat antrenorul. Aceasta continuă să colaboreze cu tatăl ei, Piotr.
 

SIMONA HALEP -- ROLAND GARROS

Pe 9 noiembrie anul trecut, australianul Darren Cahill, a anunţat că a încheiat oficial colaborarea cu jucătoarea de tenis din România. Antrenorul a menţionat că va continua să lucreze la ESPN pentru Australian Open, Wimbledon şi US Open în 2019. Simona Halep era pregătită de Darern Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători. "Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul srpijin pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost norocoasă să te am alături de mine şi ce parcurs am avut...Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând", a fost mesajul Simonei pe reţelele de socializare.
 

ANGELIQUE KERBER -- WIMBLEDON

În octombrie 2018 s-a rupt şi cuplul Kerber - Fisette. Jucătoarea germană a anunţat că a pus capăt colaborării cu antrenorul Wim Fissette. "În ciuda succesului înregistrat de la începutul sezonului, această etapă este necesară din cauza divergenţelor de opinii privind viitorul carierei lui Angelique Kerber", se arată într-un comunicat publicat de anturajul sportivei. Fost antrenor al lui Kim Clijsters, Simona Halep şi Victoria Azarenka, Fissette colabora cu Angelique Kerber din noiembrie 2017. Potrivit jurnalistilor de la Tennis Magazin, Kerber a decis sa renunte la Fissette dupa ce a aflat ca acesta a negociat in aceasta toamna si cu o alta jucatoare. In acel moment, Kerber s-a simtit tradata si a hotarat sa renunte la Fissette, desi initial dorea sa continue cu el si chiar sa-i mareasca salariu.
 

NAOMI OSAKA -- US OPEN

În urmă cu o săptămână, japoneza Naomi Osaka a anunţat, că germanul Sascha Bajin nu va mai fi antrenorul ei. Numărul 1 mondial nu a precizat motivele despărţirii. "Îi mulţumesc pentru munca depusă şi îi doresc mult succes pe viitor", a scris sportiva japoneză pe Twitter. Osaka şi Bajin lucrau împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open. De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după victoria de la Australian Open. Sascha Bajin a fost recompensat anul trecut cu titlul de antrenorul anului.
 

Top 10 WTA

1. Naomi Osaka (Japonia)  6.970 de puncte;
2. Simona Halep (România) 5.537;
3. Sloane Stephens (SUA) 5.307;
4. Petra Kvitova (Cehia) 5.120;
5. Karolina Pliskova (Cehia) 5.055;
6. Elina Svitolina (Ucraina) 5.020;
7. Angelique Kerber (Germania) 4.960;
8. Kiki Bertens (Olanda) 4.885;
9. Arina Sabalenka (Belarus) 3.565;
10. Serena Williams (SUA) 3.406

Afla mai multe despre: halepkerberosakakvitovateniswtaantrenorianaliza 

viewscnt
Articole similare