Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-o lovitură! Gigi Becali a luat decizia finală! Cine e noul antrenor de la FCSB! A rezolvat două transferuri deja

Trei dintr-o lovitură! Gigi Becali a luat decizia finală! Cine e noul antrenor de la FCSB! A rezolvat două transferuri deja

FCSB

Comentarii

Aventura lui Mihai Teja la FCSB a durat mai puţin de jumătate de an! Gigi Becali va renunţa la serviciile tehnicianului care nu a putut să-şi îndeplinească obiectivul şi a ratat titlul.

Becali a avut mai multe nopţi agitate din momentul în care a conştientizat că titlul e pierdut şi a avut de ales între doi antrenori: Devis Mangia şi Marius Şumudică.

Dacă atunci când l-a instalat pe Mihai Teja a ţinut cont de sfatul lui MM Stoica şi nu l-a adus pe Dan Alexa, acum Becali nu-l mai ascultă deloc pe MM. Stoica l-ar fi vrut pe Mangia, tehnician pentru care şi-a declarat simpatia în mai multe rânduri, dar Becali l-a ales pe Şumudică.

Fanii s-au mai potolit cu criticile vehemente la adresa lui Şumudică, iar tehnicianul, care nu şi-a renegat trecutul de rapidist, nu a mai fost deloc critic cu formaţia roş-albastră, ba chiar a lăudat de fiecare dată condiţiile excelente de la FCSB.

ŞUMUDICĂ VINE CU DOI FOTBALIŞTI

Venirea lui Şumudică la FCSB va însemna şi revenirea la gruparea roş-albastră pentru doi jucători importanţi. Denis Alibec şi Constantin Budescu au şanse foarte mari să îmbrace din nou tricoul steliştilor dacă Şumudică va semna cu FCSB.

Budescu ar fi tentat de-o revenire la FCSB şi independent de sosirea lui Şumudică, asta pentru că mijlocaşul a rămas în relaţii excelente cu Becali şi MM Stoica şi ar vrea să revină în România în sezonul următor. Budescu a anunţat că va juca doar pentru FCSB dacă se va întoarce în Liga I.

La Alibec lucrurile sunt ceva mai complicate. Fotbalistul e în conflict cu MM Stoica, iar situaţia sa contractuală e destul de ciudată. Totuşi, dacă Şumudică l-ar cere, atunci Becali îl va readuce pe Alibec la echipă.

Afla mai multe despre: becalifcsbsumudica 

viewscnt
Articole similare