Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-o lovitură! Victor Piţurcă anunţă întăriri pentru titlu la U Craiova: "Să vedem dacă îi putem transfera"

Trei dintr-o lovitură! Victor Piţurcă anunţă întăriri pentru titlu la U Craiova: "Să vedem dacă îi putem transfera"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a anunţat că îşi doreşte două sau trei transferuri în perioada de mercato din iarnă.

Întrebat despre lupta la titlu, Victor Piţurcă a fost mai rezervat faţă de momentul când a ajuns pe banca oltenilor, atunci când spunea că obiectivul său este câştigarea campionatului.

"Sunt mai moderat acum în declaraţii. Vedem, să treacă aceste trei meciuri care ne-au mai rămas de jucat. Vedem ce realizăm în această pauză. Nu vor fi schimbări majore, ne gândim la 2-3 jucători pe care să vedem dacă îi putem transfera şi vedem", a declarat Victor Piţurcă.

U Craiova a învins FC Botoşani, scor 3-1, în Liga 1

"Am avut două goluri repede, am ratat alte ocazii şi până la pauză am primit un gol de la 25 de metri, ne-am făcut viaţa grea. Cu toate că eu am vorbit altceva cu jucătorii la pauză, nu am mai putut să menţinem ritmul, să marcăm, iar oaspeţii au stat psihic şi chiar fizic mai bine şi ne-au pus probleme, dar am reuşit victoria şi deja mă gândesc la meciul cu Astra.

A fost un meci deschis şi eu sunt convins că dacă reuşeam să marcăm al treilea gol (n.r. - mai devreme), mai reuşeam să marcăm mai multe goluri. 

(n.r. - Astra) A câştigat ultimele şapte meciuri. O performanţă mare. Şi am spus-o când e un Tamaş, un Budescu în echipa, se poate întâmpla orice. Vedem cine va reuşi să câştige", a mai spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare