Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintre cei mai buni fotbalişti din istoria FCSB sunt alături de Gigi Becali. Ultraşii roş-albaştrilor au făcut marele anunţ

Trei dintre cei mai buni fotbalişti din istoria FCSB sunt alături de Gigi Becali. Ultraşii roş-albaştrilor au făcut marele anunţ

FCSB

Comentarii

Suporterii celor de la FCSB încep să convingă tot mai mulţi foşti fotbalişti ai roş-albaştrilor să se alăture Asociaţiei Salvaţi Steaua.

Asociaţia roş-albastră a făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook, într-un mesaj în care a dezvăluit că foştii mijlocaşi ai echipei lui Gigi Becali, Marian Aliuţă, Alexandru Bourceanu şi Cristian Tănase au devenit membri de onoare ai Asociaţiei Salvaţi Steaua.

„Grupul membrilor de onoare creste de la o zi la alta. Printre cei care au acceptat propunerea noastra ii putem regasi si pe Alexandru Bourceanu, Marian Aliuta si Cristian Tanase!

Va multumim pentru suport!

Uniti, NIMENI nu ne poate invinge!

PS . Pentru "jurnalisti" - Titlul de membru de onoare se acordă persoanelor / personalitatilor sportive care au adus contributii, au performat si care sunt apreciate pentru activitatea lor ros albastra. Prin acordarea acestui titlu dorim sa le oferim respectul nostru pentru performantele lor, dorim sa ii punem in legatura cu suporterii si, cel mult, sa apelam la experienta lor pentru diverse sfaturi :)
NU exista nici o conditie aparte, NU platesc cotizatii, NU contribuie cu bani, NU aleg parti, NU vor fi toti din fotbal si multe alte NU-uri”
, se arată pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei Salvaţi Steaua.

Emeric Ienei, Helmuth Duckadam, Laurenţiu Reghecampf, Ilie Stan, Cosmin Olăroiu, Raul Rusescu şi Viorel Ion sunt numele cele mai importante care s-au alăturat Asociaţiei Salvaţi Steaua până acum.

Afla mai multe despre: asociatia salvati steauafcsb 

viewscnt
Articole similare