Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei echipe au promovat după hotătârea Federaţiei Italiane de Fotbal Se va juca un play-off şi un play-out dacă Serie A va fi din nou întreruptă

Trei echipe au promovat după hotătârea Federaţiei Italiane de Fotbal Se va juca un play-off şi un play-out dacă Serie A va fi din nou întreruptă

Serie A

Comentarii

Conform presei italiene, Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a ales să treacă la o formulă cu play-off şi play-out în cazul unei noi întreruperi din cauza regulilor de carantină pentru jucătorii infectaţi cu Sars-Cov-2. Formatul acestora va fi stabilit până la 20 iunie.

În cel mai rău caz, un algoritm ar putea fi utilizat pentru a stabili clasamentul final. În plus, Consiliul Federal a validat, luni, promovarea echipelor Monza, Vicenza şi Reggina în Serie B.

Serie A, campionat întrerupt de pandemia de coronavirus, se va relua sâmbătă, 20 iunie. Sezonul este programat să se încheie la 2 august. Din actuala ediţie a campionatului mai sunt de jucat 12 etape şi patru restanţe.

"Dacă Serie A se va întrerupe din nou, atunci titlul nu ar mai trebui decernat în acest sezon"

Fundaşul echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a declarat că în cazul în care campionatul Italiei se va întrerupe din nou din cauza coronavirusului, atunci titlul nu ar mai trebui decernat.

"Sper că vom duce campionatul la bun sfârşit. Dacă nu va fi cazul, vor fi multe poveşti, controverse...În cazul întreruperii, cel mai bine ar fi să nu se dea titlul. Dar, cu puţin noroc, sper că vom încheia sezonul la 2 august şi vom avea o campioană. Şi sper că aceasta va fi Juventus", a declarat Bonucci, conform Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: serie aserie b 

viewscnt
Articole similare