Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei echipe mari din Europa pe urmele lui Marco Asensio. Suma fabuloasă pe care o cere Real Madrid pentru el şi ce ”galactic” aduce în locul său

Trei echipe mari din Europa pe urmele lui Marco Asensio. Suma fabuloasă pe care o cere Real Madrid pentru el şi ce ”galactic” aduce în locul său

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez pregăteşte deja campania de transferuri din vara viitoare, când Real Madrid va adopta probabil din nou politica transferurilor galactice. Unul dintre fotbaliştii sacrificaţi va fi Marco Asensio.

Tânărul internaţional spaniol nu e fericit la Madrid. Şi nici Realul nu pare mulţumită de el. Gruparea blanco a evitat să transfere un super star după plecarea lui Cristiano la Juventus pentru a nu-i bloca ascensiunea lui Asensio. Dar fotbalistul spaniol nu s-a ridicat până acum la nivelul aşteptărilor, ba chiar a fost scos din primul 11 de noul antrenor, Santiago Solari.

”Nu eu trebuie să car echipa în spate, sunt alţii mai experimentaţi ca mine” a izbucnit Asensio din cantonamentul echipei naţionale, o declaraţie care i-a făcut foarte mult rău. Atât fanii, cât şi conducerea clubului blanco au izbucnit. Primii au făcut-o public, ceilalţi în secret.

Prin urmare, Real Madrid caută să-l vândă pe Asensio, fotbalist de care se interesează mai multe echipe importante din Europa. Fotbalistul a fost dorit anul trecut de Jurgen Klopp la Liverpool, dar Real Madrid nu a acceptat negocierile. De această dată, uşa birourilor de pe Santiago Bernabeu este deschisă scrie presa iberică.

Liverpool, Chelsea şi PSG sunt echipele interesate de Asensio, iar Real Madrid cere 140 de milioane de euro pentru fotbalistul său. Doar cu Chelsea ar putea exista o altfel de negociere. Asensio ar putea fi inclus în tranzacţia Hazard, scrie Diario Gol.

2 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Asensio în acest sezon în 17 meciuri. Conform jurnalistului Eduardo Inda, Neymar este ”galacticul” cu care Florentino vrea să-l înlocuiscă pe Asensio. 250 de milioane de euro va plăti Real Madrid pentru el.

Afla mai multe despre: marco asensioreal madridneymar,  

viewscnt
Articole similare