Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei echipe se bat în ultima etapă pe un loc de play-off! Cum arată calculele şi cum se poate prinde locul 6

Trei echipe se bat în ultima etapă pe un loc de play-off! Cum arată calculele şi cum se poate prinde locul 6

CSM Poli Iași

Comentarii

După egalul de la Botoşani cu Gaz Metan, Sepsi nu mai poate pierde locul care duce în play-off-ul Ligii 1 şi nu mai are nicio emoţie în ultima partidă cu CFR Cluj din week-end.

În acest moment, trei echipe se bat pentru singurul loc care duce în primele 6. FC Botoşani, Viitorul şi Poli Iaşi sunt singurele care mai pot prinde un loc de play-off, iar calculele sunt extrem de simple. 
 
Viitorul ajunge în play-off doar dacă va câştiga contra celor de la FC Botoşani. Echipa lui Hagi dacă se impune la Ovidiu e matematic în primele şase şi nu mai are nevoie de niciun alt rezultat în alte meciuri. 
 
FC Botoşani are două variante pentru a ajunge în play-off. La victorie în meciul cu Viitorul e calificată matematic în play-off indiferent de restul rezultatelor. La egal la Constanţa, merge în play-off doar dacă Iaşi nu câştigă împotriva lui Hermannstadt.
 
Situaţia cea mai complicată e pentru Poli Iaşi. Ieşenii au nevoie obligatoriu de victorie, dublată de un meci egal în partida dintre Viitorul şi Botoşani!

Afla mai multe despre: viitorulpoli iasibotosaniplayoffcalcule 

viewscnt
Articole similare