Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei fotbalişti de la CFR Cluj se pot transfera! Impresarii vin din nou la meciul cu FCSB: "Există interes asupra acestui joc"

Trei fotbalişti de la CFR Cluj se pot transfera! Impresarii vin din nou la meciul cu FCSB: "Există interes asupra acestui joc"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, anunţă că derby-ul cu FCSB, care poate fi decisiv pentru titlul Ligii 1, a generat interesul impresarilor, care şi-au anunţat prezenţa în Gruia.

Trei jucători de al CFR Cluj pot pleca. Impresarii, din nou la meci

La cinci puncte de liderul CFR Cluj, FCSB poate relansa cu adevărat lupta pentru titlul Ligii 1, duminică, de la 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Pe lângă obiectivul celor două echipe, şi jucătorii se pot afirma în faţa impresarilor care vin în Gruia. 

Cristi Balaj a confirmat prezenţa agenţilor şi a vorbit despre trei jucători care s-ar putea despărţi, în viitorul apropiat, de campioana României. 

Claudiu Petrila, Otto Hindrich şi Andrei Burcă, cel care şi-a manifestat în mai multe rânduri dorinţa de a prinde un transfer, pot aduce bani în contul lui CFR Cluj. 

„Nu ştiu dacă vin impresari special pentru Petrila. Ştiu că există interes asupra acestui joc, dar nu cunoaştem pentru ce jucători vin impresarii.

Avem grijă să aibă poziţii cât mai bune, dar nu mergem la ei să-i întrebăm sau să încercăm să punem pe cineva lângă ei să vadă legat de ce jucător ia notiţe.

Au fost discuţii şi pentru Petrila, şi pentru Otto. Pentru Burcă au mai fost discuţii şi noi suntem deschişi. Noi nu blocăm posibilitatea ca un jucător al CFR-ului să obţină un contract mai bun. Nu putem decât să ne bucurăm când apar asemenea oferte. Dar, bineînţeles, este important ca şi clubul să fie mulţumit  de oferta făcută”, a spus Cristi Balaj la PRO ARENA.

Istvan Kovacs arbitrează derbiul CFR Cluj - FCSB, din Liga 1. Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Daniel Mitruţi.

Rezervă va fi Sebastian Colţescu, iar observatori Costin Toma şi Eduard Alexandru.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcristi balaj 

viewscnt
Articole similare