Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători ar putea pleca de la Dinamo înainte de reluarea Ligii 1! Fotbaliştii care nu s-ar putea prezenta la reunire

Trei jucători ar putea pleca de la Dinamo înainte de reluarea Ligii 1! Fotbaliştii care nu s-ar putea prezenta la reunire

Dinamo București

Comentarii

Dinamo riscă să se destrame în noul an, din cauza restanţelor financiare. Recent, antrenorul dinamovist Ionel Gane a susţinut că Adam Nemec, Juan Camara şi Diego Fabbrini ar putea părăsi echipa.

Dinamo, fără jucători importanţi la reunire?

Tot mai multe voci susţin că fotbaliştii de la Dinamo sunt pregătiţi să-şi depună memorii. Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Marius Niculae a afirmat că 90% dintre fotbaliştii veniţi la începutul sezonului doresc să devină liberi de contract. 

Antrenorul de la Dinamo, Ionel Gane, a oferit trei nume, pe care nu s-ar mai putea baza: 

Nu ştiu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini... La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat şi ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de Bucureşti, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste aşteptări. «Până la urmă, culmea, ai noştri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar.

Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost uşor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poţi să-ţi faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”, a declarat Jerry Gane pentru Gazeta Sporturilor. 

De la Dinamo au plecat deja Rene Roman, Borja Valle, Alexander Gonzalez şi Isma Lopez.

Afla mai multe despre: nemeddinamofabbrinicamara 

viewscnt
Articole similare