Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători au apărut în lotul FCSB-ului. Surprizele pregătite de Toni Petrea pentru cantonamentul din Turcia

Trei jucători au apărut în lotul FCSB-ului. Surprizele pregătite de Toni Petrea pentru cantonamentul din Turcia

Superliga

Comentarii

Toni Petrea a pregătit trei surprize pentru cantonamentul din Turcia şi i-a luat pe Gabriel Fulga, Adrian Romeo Niţă şi Aurelian Ciuciulete - care sunt printre cei mai interesanţi jucători de la echipele de juniori.

FCSB a plecat în această dimineaţă în cantonamentul din Turcia, singurul pe care liderul din Liga 1 îl va desfăşura în această iarnă, în contextul în care campionatul se reia pe 10 ianuarie. Printre jucătorii deplasaţi de FCSB se află şi trei surprize, juniorii Gabriel Fulga, Adrian Romeo Niţă şi Aurelian Ciuciulete.

Cine sunt cele trei surprize din lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Turcia

Echipele obişnuiesc să deplaseze în fiecare cantonament şi câţiva dintre juniorii care ies în evidenţă. Toni Petrea n-a făcut excepţie şi a luat în Turcia trei dintre cei mai talentaţi jucători care sunt sub contractul cu clubul deţinut de Gigi Becali.

Gabriel Fulga - are doar 16 ani, dar măsoară deja 1.85 metri. Este atacant şi loveşte mingea cu piciorul drept. Fulga este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la FCSB U17, dar obişnuieşte să joace şi pentru echipa sub 19 ani.

Aurelian Ciuciulete - are 17 ani şi este mijlocaş. Impresionează, de asemenea, prin înălţime, 1.86 metri. Loveşte mingea cu piciorul drept, s-a format la Dynamik Craiova, de unde a fost transferat de FCSB.

Adrian Romeo Niţă - în vârstă de 17 ani, este cel mai cunoscut dintre cei trei. Este ”aripă” stânga şi în prima parte a sezonului a fost împrumutat în Liga 2, la Turris. A revenit în această iarnă la FCSB şi a fost luat în cantonamentul din Turcia. Romeo Niţă este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa.

FCSB, cantonament de 5 stele în Turcia

Jucătorii lui Toni Petrea se vor pregăti în Belek, Turcia, într-un complex foarte luxos. Hotelul dispune de stadion propriu, terenuri de antrenament, centru de refacere, sală de forţă, saună, piscine. Nu este pentru prima dată când FCSB se pregăteşte aici. În iarna lui 2016, echipa lui Gigi Becali a făcut cantonamentul tot aici şi cei de la FCSB au fost foarte mulţumiţi de condiţii.

FCSB va reveni în ţară pe 13 ianuarie, cu două zile înainte de meciul cu Astra.



 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare