Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători care îl pot înlocui pe Cristiano Ronaldo la Juventus Torino

Trei jucători care îl pot înlocui pe Cristiano Ronaldo la Juventus Torinogalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Juventus are trei ţinte în cazul în care Cristiano Ronaldo va decide să plece în această vară.

Se zvoneşte că super starul portughez, Cristiano Ronaldo, este aproape de despărţirea de Juventus Torino.

Ronaldo ar fi aproape de o revenire la Manchester United, susţine presa britanică, însă momentan, Juventus nu a primit vreo ofertă concretă.

În cazul în care va pleca totuşi de la Juve, echipa antrenată de Max Allegri este deja pregătită. Torinezii au trei variante de înlocuitori pregătite, potrivit presei italiene.

Trei variante pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo

Gabriel Jesus: atacantul brazilian de la Manchester City este principalul candidat în opinia presei italiene. Fotbalistul pare că nu mai intră în planurile lui Pep Guardiola şi ar putea pleca de la Manchester City. Juventus îl urmăreşte de mai multă vreme.

Anthony Martial: dacă Ronaldo ajunge din nou la United, Martial este ca şi plecat. Francezul nu se numără oricum printre jucătorii favoriţi ai lui Ole Gunnar Solskjaer.

Mauro Icardi: la PSG sunt deja prea multe staruri. Iar Mauro Icardi pare că nu-şi mai găseşte locul. Prin urmare, oportunitatea de a juca pentru Juventus alături de Dybala şi Morata i-ar surâde. Ar avea un post de titular garantat. În plus, este un jucător pe placul lui Max Allegri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoicardigabriel jesusmartial 

viewscnt
Articole similare