Experiențe împreună.
You are here:

Trei jucători de la RC Lens, acuzaţi că au agresat un consilier local

Trei jucători de la RC Lens, acuzaţi că au agresat un consilier local

Trei jucători ai echipei RC Lens, din a doua ligă franceză, sunt acuzaţi de un consilier local că l-au agresat fizic şi verbal după meciul cu Bourg en Bresse.

Guillaume Kaznowski, consilier la Lievain şi consilier regional la Hauts-de-France pentru Les Patriotes, a scris pe Twitter, că a fost "agresat fizic de jucători ai RC Lens la plecarea de la meci".

La finalul meciului pierdut de RC Lens, suporterii i-au aşteptat pe jucători pentru a le reproşa acest eşec. Kaznowski a vrut să filmeze scena, însă susţine că a fost oprit de Abdellah Zoubir, Abdelrafik Gérard şi Souleymane Diarra, care l-au agresat.

Guillaume Kaznowski a depus plângere şi spune că a fost la medic, care i-a spus că are nevoie de cinci zile de internare.

Potrivit Voix du Nord, oficialii de la RC Lens sunt la curent cu plângerea, dar aşteaptă mai multe elemente pentru a transmite o poziţie oficială.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.