Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la Real Madrid pot ajunge la Leverkusen în schimbul lui Havertz

 Trei jucători de la Real Madrid pot ajunge la Leverkusen în schimbul lui Havertz

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid îl vrea pe Kai Havertz de la Bayer Leverkusen. Gruparea blanco nu vrea însă să plătească cele peste 100 de milioane cerute de germani.

Prin urmare, Florentino Perez caută o variantă de mijloc. Ar fi dispus, conform presei din Spania, să ofere trei jucători la schimb pentru Havertz şi o suma de bani, aproximativ 20 de milioane de euro.

Cei trei jucători pe care Real Madrid i-ar trimite la Leverkusen sunt Odriozola (actualmente la Bayern Munchen), Oscar Rodriguez (acum la Leganes) şi Mariano Diaz. Mai mult, Real Madrid se arată dispusă să îl mai lase pe fotbalist şi sezonul viitor în Bundesliga.

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lume, alături de Erling Haaland sau Jadon Sancho, fotbalişti de la Borussia Dortmund. Havertz a avut un sezon excelent anul trecut, atunci când a marcat nu mai puţin de 20 de goluri şi a oferit şi şapte pase de gol, formă care i-a adus prima selecţie şi la echipa naţională a Germaniei. Între timp, el a bifat şapte meciuri pentru fosta campioană mondială şi a înscris şi un gol.

În acest sezon, Kai Havertz a marcat 15 goluri pentru Bayer Leverkusen. 

Afla mai multe despre: kai havertz 

viewscnt
Articole similare