Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la Victory Cup merg la Paris, la invitaţia lui Neymar

Trei jucători de la Victory Cup merg la Paris, la invitaţia lui Neymargalerie foto

Diverse

Comentarii

România este campioana mondială a turneului “Neymar jr’s Five” 2017, titlu câştigat în vară, în Brazilia, la Sao Paulo. Turneul mondial la care au participat sute de echipe şi aproximativ 100.000 de jucători a fost cucerit de formaţia TAO, după o finală adjudecată în prelungiri, în faţa Angliei, epilog al cărui erou a fost Silviu Radu.

Premiul românilor constă într-un week-end alături de cel care poartă numele turneului. Cum, iniţial, românii ar fi trebuit să meargă la Barcelona, trecerea internaţionalului brazilian la PSG a dus la schimbarea destinaţiei, astfel că, organizatorii au modificat biletele de avion cu destinaţia Paris.

Acum a venit momentul cel mare pentru românii deveniţi campioni mondiali în Brazilia, trei dintre ei, Dragoş Bogdan, Mihai Mihalache (ambii Pronostic Sportiv) şi Silviu Radu (Ludicom Art) fiind jucători activi la Victory Cup, turneul de minifotbal din Bucureşti destinat 100% amatorilor.

După ce vor ajunge la Paris, românii vor fi invitaţii jucătorului sud-american la antrenamentul lui PSG, vor lua masa împreună cu Neymar şi vor sta pe cele mai bune locuri de pe Parc des Princes la jocul dintre PSG si Nice. Cum fotbalistul lui PSG  va fi suspendat, după ce a fost eliminat în ultima etapă, derby-ul de pe Velodrome, cu OM, românii au glumit şi au spus că situaţia este în avantajul lor: “Are mai mult timp să stea cu noi! Sunt veteranul echipei. Am ajuns la o vârstă, am 40 de ani şi pot spune că este o experienţă fantastică. Joc fotbal de o viaţă, însă acum m-am simţit, cu adevărat, fotbalist. Şi în Brazilia, Neymar a fost super ok cu noi, ne-a încurajat, iar la meciul demonstrativ ne-a arătat de ce este cel mai scump fotbalist din lume. Sunt nerăbdător să-l revăd şi, de ce nu, să mai facem o miuţă cu el” , a declarat Dragoş Bogdan, campion mondial Neymar Jr’s Five .

 Galerie foto

Afla mai multe despre: neymarpsgnicebraziliasao paulotaoneymar jrs five 

viewscnt
Articole similare